Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

FIDESZESEK, ÉS MI, IDEGENEK

2021. április 29. - Ira M. Archa

FIDESZESEK, ÉS MI, IDEGENEK

    Hogy miért kellett átszervezni az állami egyetemeket most alapítványi konstrukcióba? Megmondták: - Hogy nehogy idegenek kezébe kerüljön. Mert van a Nemzet, és vannak az idegenek. A haza ellenségei, mindenfelé mindenféle lappangó és sunyító nemzetrontó hazaáruló… tehát, te kihez tartozol?

  Bizony! Mert vagy, vagy!

Vagy a Nemzethez tartozol, vagy idegen vagy. Vagyis, tudd, hogy ki vagy… még akkor is, ha nem tudtad magadról, hogy te is a nemzetáruló magyarellenes, víruspárti, oltásellenes, sorosista, gyurcsányista szem-kilövető ellenség és söpredék része vagy! Tehát ideje egy őszinte önvizsgálatnak. Hogy van-e benned valami idegenségre utaló…

- Szoktál néha olvasni? Gyanús…

- Mire használod az internetet? …Meg a mobilod? A tévéd?

   Na, csak azért, mert ha például – a Nemzet által eléggé el nem ítélhető módon nem a celebekre guglizol, hanem mondjuk a wikipédiára, a YouTube-on nem kiskutyákat, cicákat meg egyéb cukiságokat, vagy hatalmas puffanásokat és melléfogásokat keresel, hanem valami mást nézel, nem szelfiket küldözgetsz, hanem csatolt fájlokban saját gondolatokat, és gőzöd sincsen arról, hogy ki a legnagyobb sztár a sztárban, a legmenőbb az Exatlonban, vagy hogy a Való Világban (és nem a valóságos világban) mi újság, sőt, a királyi egyesre is ritkán kapcsolsz… – már sejtheted, hogy határozott gyanakvást váltasz ki!

- Viszont, ha se mobilod, se interneted, se kábeltévéd, vagy legalább valamilyen tányéros, akkor, még ha nem is tudod magadról… akkor tutira idegen vagy!

- Viszont van diplomád? Akkor ugyanúgy. Tudományos fokozattal meg tutira. Nem is csak gyanús!

- Ahol laksz, az a sajátod, vagy csak bérled? Mert akkor gyanús vagy! Legalább nemrég közpénzből felújított? Az sem? Gyanús…

- Nem Szputnyikkal, vagy Sinopharmmal oltottak be? Ejnye… Gyanús!

- Vannak milliárdjaid? Mert, ha nincsen, akkor gyanús vagy!

- Nincsen többezer hektár földed? Ménesed? Nahát… se erőműved, se balatoni jachtkikötőd, de még egy árva tengeri jachtod, vagy magánrepülőd se? Gyanús!

   Gyanús… igencsak valószínűen idegen vagy! És akkor is idegen vagy, ha:

- Néha kételkedsz bizonyos hivatalos állításokban, mert mást tapasztaltál;

- Önállóan is szoktál gondolkodni;

- Nem utánzod a különféle divatos „okosságokat”, mert csalásnak, átverésnek, netán erkölcstelennek ítéled;

- Sőt, gyanakvással nézel arra, aki mégis;

- Semmi sok-milliós hitel-tartozásod nincs, leginkább azért, mert már nincs hiteled se;

- De még csak legkevesebb három gyereked sincs?

…Hát akkor, barátocskám, nézz magadba! Mert akkor tutira idegen vagy, ha ezek közül több, mint három eddigi gyanú jellemző rád! Ugyanis tökmindegy, hogy kire-mire ikszelsz majd, te semmiképp nem lehetsz a Nemzet része… Mert akár tudod magadról, akár nem, bizony, az egyáltalán nem attól függ, hogy te mit hiszel magadról. Attól sem, hogy ki az kormányban vagy az élén, akiben hiszel, vagy hozzá mennyire vagy hűséges! Hanem attól, hogy a hűségedet ő is elismerve azt eddig is hogyan díjazta már… mert, ha még azt sem, akkor te vagy az idegen!

Akiknek nem kerülhet a közelébe se a Nemzet vagyona, vagy akár egyeteme sem! Akitől meg kell óvni a Nemzetet…

Érthető?

 

Egyébként pedig, ha önvizsgálat közben, netán helyett kicsit szórakozni akar valaki, nyugodtan letöltheti – ingyen – Ira M. Archa legújabb történetét innen:

https://drive.google.com/file/d/1TfkYUN9V55D97NNfJupStXmMyN7NaE9a/view?usp=sharing

- hasonlóképpen a borítóját innen:

https://drive.google.com/file/d/1e1AKc6rNs7_9KI1AxDIfVeQBhG74l2aX/view?usp=sharing

 

süti beállítások módosítása