Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

OLTÁSELLENESEK MÁR MEGINT

2021. április 24. - Ira M. Archa

OLTÁSELLENESEK MÁR MEGINT

Csöngött a telefon. Az öreg, drótos, amilyen általában már csak a hozzám hasonló vén nyuggereknek van.

Egy kellemes bariton géphang üdvözölt azzal, hogy ne higgyek az oltásellenes baloldalnak… mert Gyurcsány be akarja tilttatani a vakcinákat!

   Na ja, a gyurcsányok már csak olyanok, mindenre képesek, ők fertőzték meg a világot, sőt, tenyésztették ki a koronavírust is, hiszen gyurcsányok… a magyarirtás az érdekük! Hiszen sorosisták, mint köztudott, és ha már gumilövedékkel nem megy az irtás, mert az csak szem-kilövetésre alkalmas, az általuk külföldön, például Nagy-Britanniában meg Brazíliában kifejleszttett újabb vírus-mutánsokkal már valamivel eredményesebb a magyarirtás, ugyebár. Mert az célzottan a Nemzeti oldalra hatásos mód fertőz, őket meg nem… ugyanis a vírus rákérdez a delikvensre, hogy esetleg nem baloldali-e, persze nem direktben, hanem trükkös egyéb kérdésekkel, mélyinterjúval, mert akkor nem fertőzi meg.

   Na, ezt hallgatjuk már tízen-éve, megtanultuk, és a magyarok el is hiszik. Hogy is ne hinnék, mikor a szent Viktor szerinti hiszekegyben is benne van… vagy nincs? Mindegy, akkor is úgy van! Akkor a Miatyánk Viktorban, hogy „de szabadíts meg a gyurcsányoktól”, na ugye! Telefonon is!

   Nem tudom, mennyibe van nekünk az ilyen telefon-kampány, mert kedves magyarok, Nemzeti honfitársak, tévedések elkerülése végett, azt mindannyian fizetjük, még a gyurcsányok is!

…Ez akkor is igaz, ha a nyavalyás gyurcsányok már hetek, hónapok óta video-üzenetben, kórusban buzdítanak mindenkit arra, hogy olttassak be magukat… jaj, bocsánat, nemzeti magyarsággal azt úgy kell kifejezni, hogy mindenki menjen „oltakozni” … szóval, a telefonos állítás natúr hazugság, de ha a cél szentesíti az eszközt, mint köztudható, akkor a hazugság igazsággá válik, egyébként pedig Orwell is mehet a rosszéletű anyjába! Mert a Nemzet jobban tudja…

   Nem véletlen nem irkáltam jó darabig, mert kezdtem megcsömörleni a tömény sötétségtől, amit immár szinte hivatalból szórnak szerte, mert az igaz Nemzeti Magyar nem a netről tájékozódik, hanem a királyi egyes- kettes- Duna- satöbbi csatornákról, tehát bármit irkálok, az pusztába kiáltott, vagyis inkább sivatagi homokba karcolt szó, de mindegy. Mert az ilyesmitől üvölteni tudnék…

Ki nem?

süti beállítások módosítása