Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

VENDÉGLÁTÓK, KOCSMÁROSOK ÉS HAZAÁRULÓK

2021. február 02. - Ira M. Archa

VENDÉGLÁTÓK, KOCSMÁROSOK ÉS HAZAÁRULÓK

   Na, kibújt a szögből a zsák foltja, már megint!

Mert már látható, kik áskálódnak a magyar Nemzet ellen. Kik nem átallnak rendet bontani, hogy ezzel is a mindenféle sunyi, migránspárti, vírusterjesztő, sorosista, balra egybegyűlt közellenséget támogassák a nemzetgyilkolásban!

Akik, mint innen-onnan kiderült, pofátlanul beülnek az ország házába, mostan nemcsak burkoltan áskálódni, hanem nyíltan szemtelenkedni az állam rendjével szemben! Persze, hogy ilyen aljas bandával nem vegyülnek a kormánypárti tisztességesek. …Nem is érthető, hogy az olyan tarkabarkák miért nincsenek még végleg kitiltva onnét. Pedig, kétharmaddal megszavazhatós ám a mentelmi, meg mindenféle joguk megvonása, és akkor fel is út, le is út, ha nem tudják, merre Felcsút. Pont úgy lehetne elbánni velük, mint azokkal, akik a köztévé munkáját akarták a jómúltkor megzavarni, csak galléron fogva kitették őket, mint a macskát… télen.

Mostan meg a kocsmárosok és csaposok rendetlenkednek. Hát mire föl? Nem bírják ki azt a kis időt? Majd, ha be lesz mindenki oltva a sorosisták által terjesztett vírus ellen, akkor megint csapolhatnak, tálalhatnak, addig meg bírják ki. Márciusig mindenképpen, vagy tovább is, mert akkor is lesz éhes meg szomjas magyar, ez meg lett mondva. Ha addig nem nyithatnak ki, foglalkozzanak mással, és kész.

   Persze, ha valami rendes, olajos-körmű munkát végeznének addig, vagy megragadnák a kapa meg a lapát nyelét, és innen oda rakodnának, gereblyéznénk, akkor nem volna idejük hangoskodni, meg annak talán valami haszna is volna, tisztább árokpartokkal, meg útpadkákkal, felsepert térkövekkel. Nohát!

Segíts magadon, az isten is megsegít, mert mástól ne várd! Aki bajban van, az maga tehet róla, megérdemli. Csak össze kell kapnia magát, mindössze annyi, mert aki nem dolgozik, az ne is egyék! Ez itt a módi.

Még, hogy álladalmi segítséget, csak úgy, ingyér! Hát, egy fenéket. Ha meg az a sorsa, hogy tönkremegy, akkor azt hozta neki az élet. Igencsak vicc az, amikor a szakács éhen hal! Hát ne nyavalyogjanak.

Itten nem lesz mindenféle segélyből henyélő dologtalan népség, ez itten Magyarország.

Beláthassa bárki, pont, ahogyan bölcsen, előrelátón a kormány.

Na, értve?

süti beállítások módosítása