Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

OLTÁSELLENESEK HEKKELTÉK MEG!

2021. április 30. - Ira M. Archa

OLTÁSELLENESEK HEKKELTÉK MEG!

Bizony, a sok oltásellenes csakis azért állt hajnaltól sorba az oltópontokon, hogy ellehetetlenítse az oltást.

   Még, hogy „oltakozni” akartak, fenét! Csak szimplán túl akarták terhelni a rendszert.

Sorbanállással.

A sok nyavalyás oltásellenes baloldali bármit kitalál, hogy ellehetetlenítse az oltakozást. Falból regisztrál, hogy az elektronikát terhelje túl, és még hajnalok hajnalán is képes hosszú sorokat alkotni az oltópontoknál, hogy elvegye a helyet a tisztességes, Nemzeti lelkületű oltakoznivágyók elől.

Na ná, hogy így hiába is a sor, végül is, oltást senki sem kap! Az se, akiknek szánták, a tisztességes Nemzeti lelkületűeknek. Pedig többüket nemcsak az Origón, hanem telefonon is értesítették, hogy itt, meg itt, most, lehet, és kaphat, mert a jóságos Nemzeti Kormány most biztosítja a lehetőséget... Azaz, csak kaphatott volna, ha az átkozott baloldaliak a hosszú soraikkal nem terhelik túl az opltópontokat. Beállnak a sorba a nyavalyások tömegesen, holott nemzetellenes nemzetáruló víruspárti oltásellenes mind… így pedig eléggé nehéz az oltópontokon szétválogatni, hogy jogosan sorba álló Nemzeti, vagy csak túlterhelni akaró aljadék. Persze, hogy hirtelenjében az oltóponton szolgálatot teljesítő egyenruhások csak úgy, pofától nem tudják kiszúrni a hekkelőket… olyasmi pedig, hogy Fidesz tagkönyveket kérjenek a szétválogatáshoz, idejében nem jutott senki eszébe, így aztán sor ide, vagy oda, senki sem kapott vakcinát…

A sok ártani akaró, és nem is oltakozni vágyó baloldali idegen nemzetellenes galád tehet róla, hogy nem jutott vakcina azoknak, akik pedig kaphattak volna… és a nyavalyás átkozottak most dörzsölik a markukat! Hogy haha, nem jutott!

De, a Nemzet tudja ám! És majd megszervezi! Különben lőnek az EB-nek… de azt már mégsem hagyhatja a magasságos.

Na, értve?

 

Egyébként pedig oltásra várva elolvasható az ingyen letölthető Ira M Archa iromány, innen:

https://drive.google.com/file/d/1TfkYUN9V55D97NNfJupStXmMyN7NaE9a/view?usp=sharing

Sőt, borító is van hozzá, az is ingyen, innen letölthető:

https://drive.google.com/file/d/1e1AKc6rNs7_9KI1AxDIfVeQBhG74l2aX/view?usp=sharing

 

süti beállítások módosítása