Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

OLTÁSELLENESEK

2021. január 05. - Ira M. Archa

OLTÁSELLENESEK

Na, most ezzel már tudhassuk, kicsodák is azok!

…Mármint a hazaáruló, nemzetgyűlölő, ragályterjesztő, most már tölteléknek egybedarált gyurcsányista szem-kilövető söpredék, mert aki a kormánynak szót nem fogadós, meg nem is regisztrál oltakozni, na, az mind csakis olyan lehet!

Az csak irtani akarja a Magyart!

…Mi az, hogy „a nemlegesség bizonyíthatatlan”? Megint egy agyas baromság! Még, hogy formás logika!

Csak józan paraszti ész kell ahhoz:

…Fogjuk a választási névjegyzéket, és aki rajta van, de nincsen rajta az oltakozni akarók listáján, na az mind olyan! Azokat külön kell összeírni egy feketelistára, és a Nemzet máris tudhassa azt, hogy ki áskálódik ellene. Így már napnál is világosabban tudhatós, hogy ki az ellensége a Nemzetnek!

Ámde az ilyesmit nem is láthassa mindenütt mindenki… Mert az olyanokon nem midig látszik ám azonnal! És amilyen aljasul ravaszdi, még képes lenne elvegyülni a rendesek közt. Na, azért is lesz majd oltási könyv, mert akinek nem lesz, arról majd azonnyomban megtudhatós, hogy egy olyan, és akkor nem lesz beereszthetős színházba, moziba, de a kocsmába se! Az olyan nem ülhet majd se vonatra, se buszra, de villamosra is csak azért, mert kevés az ellenőr. Pedig oda sem volna szabad beereszteni a mocsok víruspártiját! Sőt, rendes, olajoskörműeknek való munkahelyre se! De az olyan, az irodistának se való, sőt, semmirevaló szemét, akinek még a közmunka se való. Ki is lesz rúgva mindenhonnét…

…Bár az is lehetős, hogy a nyavalyás pokolbéli mégis beoltakozik, meg szerez iratot is… de bizonyosan csakis azért, hogy a rendes hazafi nemzetiek lebeszélésével megússza, a Nemzet meg pusztulhasson… hát nem! Majd odahat a kormány.

Mert itten nem is a vírusjárványról van szó! Hanem arról, hogy a Magyarok Nemzete átláthassa, hogy aki nincsen a Nemzettel, hanem bizonyost ellene van, az kicsoda! Azért is van már a regisztráció…

Érsük? Na!

süti beállítások módosítása