Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

Soros ügynök-lista (az igazi),

avagy A NEMZET ELLENSÉGEI

2018. május 05. - Ira M. Archa

Soros ügynök-lista (az igazi),

avagy

A NEMZET ELLENSÉGEI

(Ahogyan egy elsőfű borjú magyarázza meg a vén M. Archának a legelőn)

Na, most már aztán tudhatjuk!

Ha nem is név és lakcím szerint, hanem a főbb ismérvek alapján.

(És, ha a nemzeti érzelmű népharag netán, véletlenül, mondjuk, elsöpri őket, akkor éppenséggel pont arra voltak érdemesek! Persze, nem név szerint… hanem, bárki, akire az alábbi ismérvekből akár csak egy is ráillik!

És, ha a jogos nemzeti érzelmű népharag véletlen megmakkantja az ilyeneket, azok csak magukra vethetnek, a nyavalyás nemzetárulók!

Például, ha mondjuk…

- a majdan buszokkal önkéntesen felszállítható tisztességes közmunkások felháborodásukban netán vasvillákkal, meg baltanyelekkel törnek be esetleg ide-oda, gyanús helyekre, mondjuk, a CEU épületeibe, és az eszközeiket ott megfelelő alapossággal használják mindazokon, akiket ott találnak,

- vagy pofáról megismerik az illetőt, esetleg valamilyen ellenséges plakátról, vagy a médiából,

- vagy alaposan gyaníthatóan „olyan” a fizimiskája, hogy Nemzeti biztosan nem lehet!)

- Például az olyan semmiképpen nem kétkezi melós, mert, ha nem olajos a körme – vagy éppen nincsen némi termőföld a szegélye alatt – az már eleve gyanús!

Vagyis, úgy általában, gyanúsak a mindenféle irodisták. Főleg, ha az illető nem a vidéken, hanem a fővárosban, sőt, nagyobb – esetleg megyei jogú – városban él. Mert, az olyanokat már eleve könnyen fertőzik meg mindenféle liberális gondolatok, sőt, gondolatok úgy általában. És, akkor agyalnak! Minél többet agyal az illető, annál biztosabban nemzetellenség!  Persze, akad kivétel, például az olyan, akiről egyébként is tudni, hogy mennyire hűséges…

Ámde, még gyanúsabb, ha valakinek érettségije van. Meg, képes hosszú mondatokat is elolvasni! Akár százötven karakternyit, hát még, ha többet! Sőt, méginkább gyanús, ha meg is érti! Persze, az ilyenek közt is akadhat kivétel, például az olyan, akiről a környéken egyébként is köztudott, hogy elkötelezte magát a Nemzet mellett.

Különösen gyanús, ha valakinek diplomája van! Vagy, csak akár oklevele… mert az olyan tutira képes hosszú mondatokat is értelmezni! Az olyan meg többnyire képes agyalni, meg kritikusan szemlélni ezt is, meg azt is. Akkor meg, ha kritikus, akkor tutira ellenség! Persze, az ilyenek közt is akadhat ritka kivétel, például az olyan, akiről egyébként is köztudott, hogy szoros baráti, esetleg rokoni kapcsolatokat ápol a Nemzettel!

No, és vitán felül gyanús mindenki olyan, aki tudományoskodik… sőt! Még a Professzorok Batthyányi Körében is akad, ha olyan, aki aláirkál mindenféle, lapos és sunyi kritikát a kormányzást illetően. …Például csakis ellenség lehet az olyan, aki szerint a derült nyári ég nem narancs-sárga, és a bárányfelhők felett nem Matolcsy lebeg Orbán jobboldali jobb tenyerén, miközben Semjén fehér galamb képében ott lebeg… felette? Alatta? Mindegy, valahol a környéken,

…na, az tutira nemzetellenes!

Szóval, tudni lehet!

Bár, vannak kétkéziek is… ezért persze, nem minden városi proli… csak azok, akik ezen-azon agyalni szoktak. Szóval, akik saját kútfőből nem mindennel értenek egyet.

Na, az olyanok mind Sorosisták, az átkozottak! Akkor is, ha nem is tudnak róla, hogy azok! Pusztuljanak innét, vagy amúgy, általában.

Érthetős?

süti beállítások módosítása