Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

OLTÁSELLENES, VÍRUSPÁRTI ELLENZÉK

2021. március 16. - Ira M. Archa

OLTÁSELLENES, VÍRUSPÁRTI ELLENZÉK

Na, ne… véletlen hallom – kriminézés közben, reklám előtt – a híreket… most éppen a parlamentből. Miszerint, a baloldalnak az érdeke az, hogy minél többen betegedjenek és haljanak meg.

Haláli!

Mintha a vírus válogatna, és kizárólag kormánypártiakat fertőzne. Persze, tudatosan… mert a vírus öntudatos baloldali, mi? A vírus, ami még csak nem is egysejtű se… de öntudatosan baloldali? Már ha az a baloldal bal oldal egyáltalán.

Persze, az a baj ezzel, hogy a kedves nézők többsége ezt el is hiszi.

   Azt meg nem, hogy a korszerűbb vakcinákat most inkább spájzolják, még akkor is, ha a pótlás – ugyan valóban akadozva, de – fokozatosan érkezik. Viszont azt, hogy egy már meg is nevezett kormányközeli közvetítőcég ügyködéséről, amitől a keleti import-vakcinák háromszoros áron érkeznek, hogy bizonyos egyesek így milliárdokat vághassanak zsebre a közpénzből, arról tudni sem akarnak. Arról sem, hogy ameddig az el nem fogy, az uniós korszerűt csak szintén egyesek – vajh’ kik azok – kaphatják addig… sőt, ezért jó adag korszerű rendelését a kormány lemondta.

Persze, hogy a népek elhiszik, hogy az úgynevezett baloldali ellenzék a vírusnak meg a halálnak drukkol, ha a parlamentben is ezt mondják!

Csakhogy, kihalt népen akár kormányt, akár rendszert váltva sem lehet uralkodni, mert akkor nem lesz kin. Azért az ellenzék sem lehet ennyire idióta. De ha a parlamentben is erről szónokolnak… Amiről meg nem, arról hallgat az egyoldali média…

Csak az a baj, hogy sokan mindezt – ami teljesen abszurd – komolyan el is hiszik. A törzs-szavazók, akik – fene se érti miért – egyre többen vannak. Persze, olyan oktatási rendszer eredményeképpen, ami az önálló gondolkodás lehetőségéről is leszoktat, miért is ne hinnének el bármit, amit besulykolnak?

Bár nagyon nem tetszik, de azt mondom, hogy most már mindegy. Mindegy, hogy hiszik, vagy sem…

Mert talán mégsem mindegy!

Vagy igen?

süti beállítások módosítása