Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

BUKOTT BALOLDAL BURGONYÁSTUL

2020. október 13. - Ira M. Archa

BUKOTT BALOLDAL BURGONYÁSTUL

Na, ugye, hogy kibújik a zsák foltja a szögből kifolyólag! Ez aztán már végleges diadal… szerencsére.

A szavazók most aztán megmutatták, hogy ha Nemzet, akkor csakis Fidesz. Esetleg némi kereszténységgel fűszerezve. Mondjuk, ezt rég tudtuk. Meg azt is, hogy mi kell a Nemzetnek!

   A Nemzetnek a nemzetes uraik kellenek, akkor van itt REND, ha mindenki szépen szót fogad a hatalmasoknak, mert őnáluk az örök igazság: ők az egyenlőbbek, akik a törvényeket hozva természetesen fölötte állnak (mint valami M. Richárd némileg makonyásan a zebrán százhússzal keresztben át, jogsi nélkül is jogosan, mert rá sem vonatkozik ugyebár holmi szabály, mivel valahogyan ő is kapcsolatos a felsőbbséggel, hát újra megteheti).

   A többi meg vagy jobbágy vagy zsellér, ilyen-olyan, szedett-vedett cselédség, és nekik jobb, ha szófogadóan mindezt belátják, akik ugyan a Nemzetnek aligha számítanak, de az olyanok pont ettől érzik jól magukat. Mert akkor azok a pórok mind tudják, merre az arra, és melyik nemzetesét kell készséggel és alaposan befelé a lágy langymelegig; mert akkor a fensőbbség talán ki is osztja a kegyeit, mint a krumplit (hiába is címkézik át a zacskókat holmi orv bal aktivisták), vagy akár a száraztésztát, négy évente… Sőt, aki igazán bársonyos nyelvvel teszi, az a lapát mellé még laptopot is kaphat a közmunkájához! Ez ám a REND!

Ezt kívánja a népség (ezek szerint valóban), és ez így is lesz, ameddig világ a világ. Van holmi pórnép, és vannak fölöttük a nemzetes uraik. Ez a REND.

…Csak azt nem értem, hogy a libernyák sorosista komcsi egybedarált vegyesvágott kolbászt miért hagyják egyáltalán még megszólalni? Hiszen momentán mind bukott, egyik sem lehet más vagy jobbik politikus, se koalícióba tömörülve demokrata, vagyis az összes szoci-komcsi együtt!

Mind bukott, nemde?

…Végleg, és ez immár a végső REND; tehát az előbb említettek a fennálló államrend ellen áskálódnak, azt akarják valamiféle fülkeellenforradalommal megdönteni… akkor meg miért nem helyezik törvényen kívül az összest, és csukják be, vagy száműzik a főkolomposokat? Alkotmányozó vagyis – már bocsánat, de – alaptörvényező döntő többséggel ez teljesen illiberális-demokratikusan megtehető, ugyebár? Aki nem működik együtt nemzetilegesen, mert szélsőjobbról szélsőbalra összevitatkozva is összepaktál a Nemzet ellenében, és mást se csinál, csak – mint mindig – ráront, azzal már végleg el kell bánni! A ballal, ami ugyebár a középtől – ha éppen az a közép – mindegy, milyen irányban, de eltér, az tutira mindig balra van! Persze, mert az mindenképpen balról jön, mint a balszerencse meg a balsors, amit a Soros küld a Nemzet nyakára, messziről, meg a szélekről. Na, onnan semmiféle beadást nem kell fogadni egy igazi csatárnak, aki mindennek a közepe, sőt, csúcsa, nahát! Akkor meg már semmi szükség nem lesz kétezerhuszonkettőben eljátszani sok-sok pénzért a válsztásosdit se, mert előre tudható az eredmény… akkor meg ugyan minek? Így jó a népségnek, ahogyan van, végleg, punktum.

Érthető?

…Ugyan már, még hogy Európa, meg Únió! Hogy nekik tetszik, nem tetszik, az mindegy. Eddig se csináltak ott semmit, tetszik nekik, vagy sem a Nemzeti illiberalitás, akármit is mondanak Brüsszelből, nem oszt vagy szoroz, a lényeg, hogy onnan fizessenek (nem is tehetnek mást), és passz, itt meg megfelelően kiosztva a megfelelőknek, az mindenképpen jobb, és mefelelő zsebbe kerül!

Ezen gondolkodni sem kell, mert természetes, nahát! Lehet, hogy másutt mások az észt is osztják, de olyasmi itten nem kell a népségnek! Ezt így okítják már az oskolákban is, ha akár távolból is, általánostól nem színleg és egyetemesen, de főleg egységesen! Nemzeti öntudattal kizárólag a Nemzeti öntudatot tantervezve. És – alaposan kiszámolva (ugyanis a fél, az egyenlő a kétharmaddal, ami ettől lesz egész, ez matematikailag így korrekt) a döntő többséget, ami az összes – így mindenki egyet is ért abban, hogy ez ekként van RENDben…

Szóval, ezek után már semmi akadálya annak, hogy a hatalom a Nemzettel egyetértve (1/2=2/3=1) végre RENDet tegyen, és akkor végleg okés lesz minden, és ha majd a nemzettudatos éjjel hazakóvályog a hajnalban kezdett különféle köröm-olajosító munkáiból (ha a járványtól akad még neki olyan), utána lehet majd szurkolnia focimeccseken, meg tévézni, mással meg nem is kell gyötörnie az agyát, és ez így van, és lesz RENDben…

Na, ugye, mert mindenki ezt akarja, nemde?

süti beállítások módosítása