Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

Mifélék az ellenzékiek?

2019. szeptember 30. - Ira M. Archa

Mifélék az ellenzékiek?

Na, most aztán lebuktak!

…Mert tűrhetetlen és nemzetellenes életmódjukkal csak felháborítják a Nemzetet!

Lehet, hogy sokféle pártocska támogatja őket, azonban néhány tulajdonságukban mind egyforma. No, nemcsak abban, hogy kerítésbontó, bevándorláspárti, migráncssimogató sorosista az összes!

…És, ilyenek törekednek önkormányozni… de, nem árt jobban utánuk nézni, mifélék is tulajdonképpen, amúgy egyénileg. Hogyan viszonyulnak például a közvagyonhoz? Mert, mi a garancia arra, hogy a rendszeres kártételükért majd elszámoltathatóak lesznek? Már most jobb előre vigyázni velük. Mert, nemcsak a politikai céljaikban különböznek a Nemzet igaz fiaitól!

…De, abban is, hogy a nemzet közkincseiből mindegyik gátlástalanul használja, és rongálja például a levegőt, amivel egyik sem tud elszámolni. Kilopja belőle az oxigént, és széndioxiddal szennyezi, nem is beszélve arról, hogy ha beszélnek az ilyenek, ezt a tevékenységet csak fokozzák, és még zajjal is szennyezik a környezetüket. Vagy például, nemcsak politikai, de fizikai nyomást is gyakorol mindegyik a talajra, ebben nincs köztük kivétel! Megszentségtelenítve ezzel a szent anyaföldet…

Aztán ott van a térfoglalás! Amivel nemcsak levegőt szorítanak ki a térfogatukkal, de ezzel elveszik az életteret is a tisztességes nemzetiek elől.

Nem is beszélve az élelmiszer-pazarlásukról! Mert élelmiszereket fogyasztanak, de mit adnak végtermékként cserébe? Attól még szaglik is a mosdó, és nem jó oda bemenni közvetlenül utánuk…

És, némelyek még szaporodnak is, sőt, magánéletük is van ám, meg szexuális szokásaik! És ahogyan magán-beszélgetnek! Bármiről, szerintük baráti körben, aztán kihallatszik! Közfelháborító!

Szóval csak kicsit kell figyelni rájuk, és mindegyik lelepleződik. Mert, ilyenek! Egytől egyig mindegyik!

Szóval, mondd, te kit választanál?

 

süti beállítások módosítása