Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

Migránsok: 1300 (versus 1294)

meg a homonculus simplex dilemmái

2018. január 21. - Ira M. Archa

Migránsok: 1300 (versus 1294),

meg a

homonculus simplex dilemmái

…Szóval, már ezernél is többen, de mégiscsak itten vannak! Pedig, mit összetiltakozott az ország ellenük! Kilencven-akárhány százalék kérte ki magának, és mondta meg Brüsszelnek, oszt’ mégis hiába?

Most páran igazán nem értik a dolgot… hogy, mégis, be lettek engedve, és nem is a Brüsszeltől beerőszakoskodva, akiknek ők is jól megmondták… hogy a manóba’ is van ez? Mert, a Tiszteletreméltó Vezető, a Nemzet szentéletű atyja valamit magyaráz ugyan, nem is beszélve az ő újságírókra csütörtökönként bölcsen mosolygó iroda- fővezetőjéről, aki szintén; és azt mondja, hogy aki szépen kopogtat, az bebocsáttatik. Holott, ugyanolyan nyavalyás migráncs, mint akik nem kellenek ide…

Nomármost. Itten több dolog se nem stimmel, semmiképpen nem tiszta. Mert, a magyarázat is bonyolult! Az olyat meg az átlagos nemzeti lelkületű nem igazán érti, és ha ellentmondásosság van az állításban, akkor szegény csak fogja a fejit, mert megerőltető módon kénytelen használnia, vagyis, hiába nem gyakorolta, most muszáj gondolkodnia. Elsőre ugyanis, miképpen mindeddig mindent, elfogadta a Bölcs Vezetés magyarázatát, mert az úgy jó és helyénvaló, minek gondolkodni, hiszen arra van az álladalom vezetősége ottan fönt, az gondolkodik helyette, az úgyis jobban tudja, mi a jó neki… és akkor lehet egyetérteni, noha nem is érti, de hiszi…

Ámde!

Most meg éppen azt nem érti.

…Ilyenkor özvegy Volontér Fidéliuszné, született Ablakoss Muskátli is fenn-fennakad… mármint, az ellentmondásosságon. Mostan akkor hogyan is van? És rágódni kezd önmagán.

Mert, miért is üzent ő Brüsszelnek?

Hát, csak azért, hogy ne jöhessenek ide olyan szörnyetegek, migráncsok, akik nem tartják a magyarok törvényeit, elveszik a magyarok munkáját és főként munkahelyeit, milliókat követelnek, sőt fejenkint akár kilencmillijót is, még tőle is, azt meg ugyan honnajt teremtse elő, amikor egyben annyit soha nem látott! Nem is beszélve arról, hogy jönnek a „Kultúrt” tönkretenni (mintha azt már régen nem privatizálták volna át kocsmává, és akkor méginkább?), megerőszakolni az unokáit, a kicsiket meg felfalni, és a kórságokat terjeszteni, mert a migráncs, az olyan! Hát, egy se jöhessen, még ha a Soros-sátán brüsszelita ördögfiai rája kényszeríteni is akarják. Ezért szépen vissza is küldte a konzultácijós papírokat.

Osztán, mégis hiába? Sőt, még a gonosz Soros brüsszelitái se nem kényszerítették, és mégis beengedtek ilyen sokat?

Önként?

És mostan csak bejöttek, és nem tartják a magyar törvényeket, elveszik a munkahelyeket, tönkreteszik a kultúrát, erőszakoskodnak a nőkkel, és betegségeket terjesztenek. Vagy nem?

Mert, hogy ezek a migráncsok nem olyan migráncsok?

Ha meg nem olyanok, akkor:

  1. Tartják a magyar törvényeket, csak vajon, honnan ismerik, ha ő sem igazán,
  2. Mivel nem lesz itt munkahelyük, tehát:
  3. - Muszáj őket a jónépnek pénzelni, ám de miből,
  4. - Nem vírushordozók, sőt sterilek…
  5. …Annyira, hogy töketlenek lévén semmi erőszakra nem képesek a nőkkel sem,

…de akkor mi a fenének ide egy rakás élősdi, töketlen naplopó, mintha nem volna itt belőlük éppen elegendő?

Érthetetlen!

De, hát végül is, nem az ő dolga, hogy gondolkodjon, és ha ott fönt úgy látták jónak, akkor biztos igazuk van. Az ő dolga az egyetértés, és a mélységes hit. Csak, akkor meg minek mondták el neki is?

Nem érti.

Aki viszont érti, annak ajánlom a M. Archa legújabb könyv-szerű irományát, letölthető innen, borítóstul:

könyv:

https://drive.google.com/open?id=1TmF_ZiehYSpnzJrGidgiE3Kt62WFSWR1

borító:

https://drive.google.com/open?id=1yF6dn7oPwPGbo-lkitGdc9pGE8FkVS66

 

 

süti beállítások módosítása