Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

HETEDIK CIKKELY, MEG A HU-EXIT

vagyis, kigolyóznak

2017. május 17. - Ira M. Archa

HETEDIK CIKKELY, MEG A HU-EXIT

vagyis, kigolyóznak

Mintha valaki már mondta volna, hogy nem akar olyan klub tagja lenni, amelyik simán befogadja…. Persze, azért nem így!

Mármint, hogy kiraknak Európából, „mint macskát sz***i, ha kell, vérünkön és taknyunkon”!

…Hiszen, kényelmetlen dolog is az a tagság. Belepofáznak ottan mindenbe, azért a pár garasért, amit ideadnak! Hát nem! Hiszen, a buta nép beszavazta magát anno, már bonyolult dolog kikavarodni onnét. Ha csak így nem!

Mondjuk, így sikerül is, bár például a britek ezt önként, saját elhatározásból teszik, itt erről meg még nem volt népszavazás… de majd lesz, csak éppen nem itt. Hanem ott.

Hát, Nemzetes Uraim, ez bizony sikerült! Mármint a Nemzetes Uraknak. Csak ezzel az a baj, hogy nem csak a Nemzetes Uraimékat, hanem mindannyiunkat…

Persze, megérdemeljük!

Hiszen minden népnek olyan a kormánya, amilyet megérdemel.

No, de sebaj! Putyinnal, Erdogánnal meg Lukasenkóval már Nemzetes Uraimék már amúgy is jóban vannak, jó alaposan sikerült keletre nyitni. Csak ezzel meg az a baj, hogy a közvetlen kapcsolathoz útban vannak például az ukránok. Szóval, nem lesz túl egyszerű! De majd csak sikerül megoldaniuk.

És akkor már sok egyéb problémát is, például nem kell majd holmi zsurnalisztákkal vitatkozni, egyszerűen le lehet majd lőni az olyanokat, ahogy arrafelé mostanság (is) szokják. Vagy lecsukni, bár az kissé macerásabb, kevésbé hatékony. És akinek még csak piros pötty sem nőtt a fenekére, azok amúgy is idegenek (lelkileg tuti hogy azok), holmi migráncsok, vagy esetleg a nagypapa lehetett az, azokkal meg kifelé innen, de gyorsan! Vagy azokat is le lehetne – mondjuk – lőni. Mindenesetre az országot meg kell tisztítani tőlük.

Mert semmi más nem érdekes, csak a Nemzet!

 

süti beállítások módosítása