Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

SzFE – A SÁRGA MASZKOK MÖGÖTT

– akiket majd kirúgnak –

2020. október 31. - Ira M. Archa

SzFE – A SÁRGA MASZKOK MÖGÖTT

– akiket majd kirúgnak –

Naggyon heles!

Mivel egy komoly hírportál bemutatja azt a néhány libernyákot, akik ottan a balhét kavarják! Névvel! A balhésokat, akik ottan kavarják… Beazonosíthatóan.

   Már nem is kell sok idő, hogy a Nemzeti lelkületű kuratórium minden vonatkozásban ottan rendet tegyen, és a néplélek-mérgezőket megfelelő jogi eszközökkel és friss belső szabályozással örök időkre kitilthassa a Nemzeti kulturális élet minden területéről. Persze nem amolyan durr-bele módon. Hanem fokozatosan. Ahogy jogilag alaposan lepapírozható.

   Már hivatalosan fel is van függesztve az oktatás, hiába is kukorékolják ott, hogy folyik, mert ami ott folyik, az nem érvényes, és pont. Ezért már nemcsak a félévnek annyi, hanem a lélekmérgező lélekmérgezettek minden eddigi tevékenységének. Úgy érvénytelen az egész, ahogyan van! Visszamenőlegesen, százegynéhány évre.

Hiszen így, önkéntes alapon adott már a névsor, hogy kiket kell és lehet nemsokára fegyelmi úton minden felsőoktatási intézményből kitiltani. Ha az összes oktatót, meg diákot is, sebaj, akkor szépen és egyenként, de sorban mindegyiket! Sőt, így már adott a névsor, hogy kiket nem lesz szabad a közeljövőben szerződtetni semmiféle kulturális intézménybe, vagy akár független vállalkozásokhoz.

   Majd lesz másutt, rendes és engedelmes, nemzetileg tehetségesnek kinevezett Nemzeti öntudatúakkal feltöltve törvényesen működő másik, egy szépen újra-alapított, a nemzetromboló ideológiai szennyezettségtől mentes és kormányhűségében megingathatatlanul autonóm, fentről vezérelt műhely, ahol a központilag kiadott irányelvek szerint folyhat majd a nemzeti öntudatra idomítás.

   Olyan komoly felsőokítási intézmény, ahol semmiféle önálló gondolati elhajlást a Nemzeti hagyományoktól, vagy szabados, káros újító szellemet, önálló gondolatot, karaktert meg egyéniséget nem fognak megtűrni! De mindenki teljesen azonosan működő Nemzeti lesz. Bár, így igaz, hogy drámai helyzet, konfliktus meg katarzisos feloldás sem lesz valószínű, de minden pillanatában mindegyik előadás és film ugyanazt és ugyanúgy fogja ábrázolni, hogy a közönség megtanulhassa belőle, hogy hol lakik.

Na! És akkor végre rend lesz! Hála a hírportálnak!

süti beállítások módosítása