Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

A LIBERNYÁK NŐK NEM ÉRTIK BRÜSSZELBEN MAGYARORSZÁGOT!

2020. október 02. - Ira M. Archa

A LIBERNYÁK NŐK NEM ÉRTIK BRÜSSZELBEN

MAGYARORSZÁGOT!

Mert fogalmuk sincs az egészről, csakis azért.

Holmi Vera Jourova, vagy éppen Katarina Barley képtelen felfogni néhány alapvető Nemzeti sajátosságunkat. Magyarázkodnak össze-vissza, hogy nekik nem a magyarokkal úgy általában akad némi gondjuk, hanem Magyarország kormányával, és annak a fejével. Vagyis, szerintük ezek a fogalmak elválaszthatóak! Pedig nem!

Csak néhány alapvetőt a fogalom-egyértelműsítés kedvéért:

- Az „ország” kifejezés a magyar nyelvben az úrság szó ejtésbéli módosulata. Magyarország tehát azt jelenti, hogy „ott, ahol a magyar uralkodik”. Nem általában a magyarok, hanem egy bizonyos, meghatározott magyar! Egy bizonyos személy, aki – mivel ő uralkodik rajta – maga az ország. Nem holmi átlag-személy, hanem így, vagy úgy, de felkentje a Nemzetnek, ezáltal felsőbbrendű lény, tehát nem csak képviseli az országot, hanem megszemélyesíti; tehát a személye egyben azonos is azzal!

- Márpedig miképpen azt eléggé pontosan tudjuk, pl. akár Shakespeare szövegeiből is, az országok mindenkori fejei azonosan nevezendők meg az országnévvel. Pl. az Ötödik Henrikben is, eképpen:

„Francia Király:

Örvendezünk, hogy itt láthatjuk arcod,

Drága fivérünk, Anglia; üdvözlégy.”

(ötödik felvonás, második szín, fordította: Németh László)

   Tehát, a kormány feje és Magyarország, továbbá a magyarok, az egy, és ugyanaz régi európai szokás szerint.

- Ebből következik az is, hogy a jelenlegi kormányfő, mint a magyarság feje a fülkeforradalom óta azonos Magyarországgal, egyszer és mindenkorra, kétharmaddal (ami az egész) és véglegesen! Punktum!

…Vagyis mindenféle támadás, legyen az verbális, vagy holmi sanda javaslatokban felmerülő szankció, főleg, ha anyagi, az egyértelműen Magyarország ellenében szól! Azaz, mivel bármit akarnának a személye terhére róni, azzal sértik Magyarországot, és bármiféle szankcióval, fenyegetéssel az ország egészét fenyegetik! Ami – ugyebár – megengedhetetlen, és mindenféle nemzetközi joggal ellenkezik, hogy holmi brüsszelita nőszemélyek egy népet kollektív bűnösként nevezzenek meg! Vagy éppen pénzügyileg szándékoznak kiéheztetni, azzal a hamis váddal, hogy ott „alapvető értékeket sértenek”! Ami vád – egész egyszerűen – elfogadhatatlan.

Ami elfogadható Európától, az a különféle csatornákon és jogcímeken Magyarországnak biztosan járó anyagi támogatás, ami – természetesen – a kormányfőt illeti, és ő majd annak, és arra adja, akinek ő akarja.

Nemde?

Nahát!

süti beállítások módosítása