Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

KARANTÉN-MESÉK,

avagy RÉM-MESE HÚSVÉTHÉTFŐRE

2020. április 13. - Ira M. Archa

KARANTÉN-MESÉK,

avagy

RÉM-MESE HÚSVÉTHÉTFŐRE

 

   - Hát hiába is bégettek, nemzeti kis barikáim, idén nem lesz locsolkodás! Mindenki otthon marad szépen!

…Mi az, hogy de miért? Hát, csak! …És hogyha még egyszer azt kérded, hogy miért, elküldelek Ábelnak a hurut-oldó reklámjába!

De, most az egyszer elmondom, hogy miért! …Az ugyanis úgy van, hogy a kétharmad, az ugyebár, mint matematikából tudható, egy egységes, teljes egész. Amennyi híja netán mégis lenne, az meg nem számít semmibe, csakhogy van egy aprócska „csakhogy” is… ami veszélyes!

…Tehát, ha a kiskirálylányok és kiskirályfik gond nélkül viselik el a koronájukat, meg néha figyelmetlenül futkosva át is esnek rajta, és megvan már a kétharmad, akkor az egész már immunis, de addig nem. Ezért is fontos a kétharmad! Az immunis meg azt jelenti, hogy mentes. Mármint, ebben az esetben a megbetegedettségtől mentes! Vagyis, nincsen rosszul, úgy mondják, hogy tünet és panaszmentes. Szóval, mentes! Noha, a parlamentben már megvan a kétharmad, de ameddig nem viselt el koronát legalább annyi, addig kijárási korlátozás van!

Az meg azt jelenti, hogy nem szabad az utcán mászkálni csak úgy, legfeljebb a felnőttebbeknek sietni ide, meg oda, ha nagyon muszáj. Locsolkodni meg nem muszáj!

…Mi az megint, hogy de miért? Mehetsz mindjárt reklámnak! Rendes barika ilyet nem béget! Nem vagy te kecskegida! Azért csak elmondom, hogy többet ne is kérdezzed:

…Szóval, az utcán, meg a parkokban, most mindenhol ott van a fertő. Szétszórták! Sajnos. A fertő, ami olyan korona, amin még sokan nem estek át, bele sem botlottak, de azért láthatatlanul ott van, és betegítve fertőz!

Hogy ki szórta szét? Hát, aki eddig nem tudta, most figyeljen!

…Az ugyanis úgy van, hogy az ellenzéknek becézett ellenség szórja szerteszét! Belőlük meg eléggé sok van, sajnos, tán még egyharmadnyi is akár, ők az a bizonyos aprócska „csakhogy”… ők terjesztik!

Bizony, ezt a fertőt Kínában gyárttatta le a vénséges pokolbéli, ördögi Soros (eredeti nevén Sátánfia Antikrisztus), de nem ő szórja szét személyesen se a vírust, se a liberalizmust, se a demokráciát, mert vannak ám sorosistái, akik helyette megteszik, ezért nem szabad a jó báránykáknak kimenni az utcára!

Mert, ott könnyű ám az olyanokba beléjük botlani!

…Mászkálnak az olyanok mindenütt! Noha némelyik alig látszik, olyan csöpp, vagy nagyobbacska, de gonosz ellensége ám mind a Nemzetnek. Egyik veszélyesebb, mint a másik:

- Például vannak kint a mákszemnyi, kétfejű, elvörösödő zöldek, akik Párban beszélnek butaságokat, azzal segítik a fertőt. Vagy, a törpe, de nagyszájú zöld fűvédők, akiknek mégsem Lehet Másként Politizálni, meg sok vén, összetöpörödött vörös-szegfűs komcsi, mind istentelen enyveskezű, egykori hatalmaskodó… na, ezek is eléggé rettenetes nemzetellenesek, bár aprózzák egymást rendesen, aztán hol összemegy, hol megdagad egyik-másik, de mind fertőző!

De kint lehet ám a nemzetáruló Jobbi Kos, a farkasbőrbe bújt fekete bárány is, aki félévenként jobbról balra cseréli a fejeit, és egykor neki mindene volt a fekete-fehér, ám most már lát színeket, de még mindig vörös-zöld színtévesztő, és a kisbárányokat durván felöklelheti!

De igazán veszélyes a Gonosz Karigeri, a sorosista álszelíd, aki látszólag kettőig se tud számolni, tehát háromnál kezdi, és most szórja a fertőt az otthonukban az idősekre!

Vagy a legrettenetesebb a kint futkosó, tekergőző hosszú Fletó, a soványfejű gyurcsány, aki hazudik reggel, délben meg este, csak délelőtt, délután és éjszaka káromkodik igazat, de ha hagynák, az utcán kilöveti a szemeket.

…Na, ameddig ezek lehetnek liberálisok (vagyis szabadon), meg demokraták, addig nincsen se locsolkodás, se séta az utcán, se levegőzés a szabadban a kisbárányoknak! De ha mind egyként bégettek kétharmadnyit, akkor az egy egész, és majd locsolhattok, tán jövőre…

Hát, ezért!

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása