Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

A TÖRVÉNYEK FELETT

(„minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek”)

2018. március 15. - Ira M. Archa

A TÖRVÉNYEK FELETT

(„minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek”)

Kibambultam az utcára…

Nem, ez nem közlekedési dugó, ezek a magyarok. Az, hogy fél tíztől fél háromig nem lehet a környéken közlekedni, mutatja mag a Nemzet erejét. Mennek. Békével… Rengetegen (Az öreg csöves a túloldalról ugyan – igen halkan – rájuk béget, de szerencsére nem hallatszik át a hangja a dugóba terelődött saját, álló buszok járó motorja okozta zaj-kulisszán. Különben oda lenne a béke… az öreg csövesé tutira!). Mennek. Rengetegen.

Sejtettem, mégis megdöbbentem. Ez a nép igenis ezt óhajtja.

Mit is?

…A vezért, és hűbéreseit, akik bármit megtehetnek, következmények nélkül, mert rájuk nem vonatkozik… mi is?

Ja, igen, a törvények.

Mert, felette állnak. Mert, megérdemlik. Hiszen, annyira a tömegek felett állnak, hogy holmi törvénysértés gyanúja sem férhet hozzájuk! Olyan ügy, amiről az ellenséges médiumok be-beszámolgatnak, olyan ügy pedig nincs is, mert az ügyész, ha volna ilyesmi, ügyet is csinálhatna, de ha nincsen… mit csináljon? A Nemzet felsőbbrendű nemzetes urainak nincsenek ügyeik! Ügyelnek rá, hogy ne legyenek. Ezért nincsenek! Mert, csak ők tudják, merre az arra, és ki az, aki a Nemzet ellensége, akitől meg kell védeni, leginkább, és elsősorban önmagukat: A rénszarvas-vadászt, a sokezermilliárdos vagyon kezelőjét, a táguló lakású helikopterest, meg a sötéten világító vezéri rokonságot. Meg, a percenként milliókat „kereső” jószomszédot. Ők kellenek:

Ők, a Nemzet!

Nem kell viszont, legalább gondolkodni. Ezért is ért egyet a tömeg az utcán az oktatási rendszer alakításával, nehogy valamikor – akár csak később is – legyen valaki olyan őszinte, hogy a „király meztelen”-t kimondja egyszer. Mert, vannak az egyenlőbbek, és van a nép… népség; pórnép, plebsz, prolik, csicskák, szolgák, rabszolgák:

- Akiknek teljesen fölösleges akár a gondolkodás képessége, akár a testi épség- egészség, akár az öreg kori (anyagi) biztonság.

Mindent elnyom az afeletti elégedettség, hogy megvédik! Persze, nemcsak az ilyen intellektuális kényszerektől, hanem a külföldről áskálódó sátántól, meg a fertőző, erőszakoskodó és rovarevő terrorista szörnyetegektől, röviden: a migráncsoktól. Igaz ugyan, hogy nem nagyon jönnek, és ha igen, akkor sem ide… de hát, nem jönnek! Bizonyára csakis azért, mert, meg vannak védve tőlük! …Minden ilyesmitől, a szekrényben, vagy az ágy alól fenyegető mumustól, a zsákos embertől, a démonoktól, a különféle incubusoktól meg succubusoktól, a farkasembertől is éppen úgy, mint a strigáktól és egyéb boszorkányoktól, mézeskalácsostúl (a zombik nem véletlen maradtak ki… azok ugyanis szintén ott mennek).

Szép álmokat, magyarok, immár nem csak még négy évig, de akár örökre…

süti beállítások módosítása