Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATOK

2018. január 27. - Ira M. Archa

NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATOK

Most meg kibújt a szög a zsákból, hogy kik is a nemzetbiztonsági kockázatok! Bizony, sokan vannak! És az ilyenek miatt a tisztességes, világos és értelmes tekintetű nemzeti képviselők kénytelenek bizottsági ülésekről kivonulni, mert beeszi oda a fene a nemzet ellenségeit, a Sorosista mételyt. Nem is érthető, hogy miért eresztenek be oda ellenséges alakokat! Egyáltalán, hogyan kerülhettek be a nemzet házába az olyanok? Mármint, az ellenség. A helyett, hogy nemcsak onnan, hanem az országból is kiebrudalták volna már, esetleg lecsukták volna mindet. Mert kinek a képét is viselik? Hát, a pokolbéli Sorosét!

Az egyszerű nemzeti lelkületű számára immár egyértelmű, hogy nem is sokára mi a teendő… nem gondolkozni kell mindenfélén, hanem el kell menni szavazni, és minden rendben lesz.

És, emiatt nem kétharmad lesz! …Hanem, háromnegyed… esetleg négyötöd. Az a baj, hogy az is csak tört szám, mert egésznek kellene lennie!

Nem is kell ám magyarázat, hiszen minden nemzeti lélek tudja, miről szól mostan minden.

…Hiszen, a parlamenti ellenségek – azok meg szerencsére egymáséi is, az ördög-fiak közt már csak szokásos a verekedés, ahogyan jól látható mostanság is – csak áskálódásiból járatják a pampulájukat, mert az a sok Sorosista, brüsszelita ügynök – persze, főként balról, már ahonnajt mindig is szok – megint rárontott a nemzetre. És az is tuti, hogy a Sorosisták meg a Simicskisták is, valahol titokban már biztosan egymás kénkőszagú mancsait szorongatják a háttérben… csakis azért, hogy pusztuljon a nemzet! Aztat pedig csakis azért, mert; hogy csak! Hiszen a sátáni gonoszságnak nem kell más, még ha nincsen is ebben semmi más érdeke, csak mindössze, hogy legalább a legmélységesebb megelégedésére szolgáljon, ha a magyarok istenének keresztbe tesz. Meg, a nemzetnek…

Na, szóval:

Tudja ám a nemzeti lelkületű, hogy kik azok, akik hűségtelenek a nemzethez. Mert, ami nem hűség, az nem is Fidesz, úgy ám!

Persze, nemcsak az ellenséges pártocskák, vagy a hazaáruló civilek, ha nem is sokan, de még mindig rontják a levegőt, hanem a népség közt is megbújnak ám mindenféle ellenséges rosszakarók.

A leginkább gyanúsak az agyasok! Hiába hívják finomkodóan magukat értelmiséginek. Mert, az agyasok saját főből kukacoskodnak. Akik állandóan az eszüket túráztatják, ahelyett, hogy csak szépen elfogadnák a kormányzati bölcsességet, helyette kombinálnak, hogy így, vagy úgy, vagy sehogyan sem, mert semmi nem jó nekik, ahogyan megmondják nekik is fentről. Még, hogy ők szakértenek… és nem az arra választott bölcs vezetők! Pedig, csakis azok tudnak ám igazán mindent! És nem az okoskodók. Mert, az agyasok saját fővel gondolkodnak. Ahelyett, hogy húznának már elfele, mert itt ilyenek nem kellenek!

No, meg azok a sunyi kisvállalkozósok. Azok, akik nem akarnak rendesen letejelni, sem a nemzetnek, sem a NAV-nak, és azon óbégatnak, hogy annyi a kötelező, hogy vagy muszájból kirugdossák a melóst, vagy feketén fizetik, de úgy sem éri meg… főleg, ha megvan a munka, de elfogy a pénz a nemzet épülésére azoknál, akiknek elébb jár szerződés és jog szerint, és hogy neki meg már nem jut. De, ha az úgy szokás… Hát nem dicsőség nekik a nemzet javára akár ingyér is? Mert nincsen bennük nemzeti öntudat, csak óbégatnak. No, az ilyenek ide nem kellenek!

No, meg a spekulálós deviza-hitelesek! Akiknek akkor az volt az okosság, de ráfaragtak alapost, vagy éppen a magán-nyugdíjasok, akik szintén előre spekuláltak, hogy öngondoskodás van, és csak semmi közös felelősködés… hát persze, hogy, ha adósság volt, meg kötelezettség, mostan meg mind reklamálósak, hogy a nemzet elvette… hát az ilyenek itten nem kellenek!

Vagy a sok lusta paraszt, hogy nem jut neki termőföld, meg a jószágnak legelő, ahelyett, hogy menne szép csendben azoknak az aranykalászosan tanfolyt derekaknak a keze alá, akiknek meg a nemzeti bölcsességből a pályázaton juttatták azt. Hát, menjen a csudába a sok lusta, itten az ilyen nem kell!

Nem is beszélve az olyanokról, akit a fölsőbbek most meg akar tanítani, hogyan köll dolgozni… a sok lusta, vidéki naplopó közmunkást, akik prüszkölnek attól, hogy megtanulják, hogyan néz ki a munka világa, pedig a jó képviselő meg miniszter úr példát mutat nekik a saját birtokán. Ottan aztán ingyér’, tandíjat se fizetve, grátisz megtanulhatják, hogyan kell az ő szőlejét művelni, gyümölcsöt szüretelni, vagy éppen hogyan kell a polgármesternek diót törni, és közben meg éppen amonnan, a nemzet jóvoltából még kis alamizsnát is kapnak!

…Vagy éppenséggel az eddig bárhol fölöslegesen működő városi közfeladatos szolgák, mindenféle munkátlan irodista, hogy miután kipenderültek onnajt, mostan közmunkásként mégis katalogizálhatják a könyvtárat, vagy adminisztrálhatnak ezt-azt, tehetik ugyanott és ugyanazt, mint eddig, és még közmunkabért is kapnak a semmittevésért. No, ha meg nem tetszik, akkor meg, menjenek isten hírével, mert itt ilyenek nem kellenek!

No, meg ottan van az a sok mobilbökdöső huligán kölyök, akik nem átallnak tüntetni, hogy nem tetszik nekik az oskola. Hogy nem úgy, meg nem azt, amit pedig a bölcs felsőbbség kiókumlált, hogy az kell nekik, és azt képzelik, hogy ők jobban tudják! Még, hogy képességek… minek az, ha az idomítás is eredményes! Hogy, nekik nem elég, hogy azt biflázzák, hogyan legyenek hűségesek a nemzethez, oszt passz! Hogy, nekik nem tetszik a nemzeti tanterv. Hát, pedig, az úgy jó, mert itten a nemzetes fölsőbbek jobban tudják, mint holmi idegen Pisa (Különben is, mint a neve is mutatja, az nemcsak híg, hanem büdös-sárga). Amelyiknek meg nem smakkol a magolás, az húzzon innét, jó messzire, mondjuk, Brüsszel felé, vagy azon is túl! Ide ilyen kölykök nem kellenek! Sőt, ide kölykök nem kellenek.

Az ilyenek mind, egytől egyig nemzetbiztonsági kockázat, az ilyen népség! Egyáltalán, a népség. Ezért ezek mind egyáltalán nem kellenek… maradjon csak a Nemzet, tisztán, száz percenttel a parlamentben, persze, az országban, meg hatalomban is dicsőségben. Akkor minden jó lesz!

Na, érthető, nem?

Mellékesen, csak amúgy, szórakozásul egy kis friss, néhány hetes M. Archaság:

könyv:

https://drive.google.com/open?id=1TmF_ZiehYSpnzJrGidgiE3Kt62WFSWR1

borító:

https://drive.google.com/open?id=1yF6dn7oPwPGbo-lkitGdc9pGE8FkVS66

 

süti beállítások módosítása