Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

KARANTÉN-MESE A FERTŐZŐ FŐVÁROSRÓL,

vagyis ilyen vírusterjesztő a városháza!

2020. április 12. - Ira M. Archa

KARANTÉNMESE A FERTŐZŐ FŐVÁROSRÓL,

vagyis

ilyen vírusterjesztő a városháza!

Ezt a tényt tán még nem ismeritek, ártatlan kis barikáim… vagy már hallottátok?

…Na, ugye, hogy!

…Mostan már minden Nemzetffy tudhatja és tudassa is mindenkivel, hogy a főpolgármester irttatja itt is, meg ott is az öregeket a vírussal! Meg küldi szerteszét a fertőt máshová, a környékre is!

…Sőt, egyenest van stábja erre neki. Válságstábja. Ottan csinálják ezt a válságot!

Mert ugyan ki más küldtette fondorlattal a fertőt az öregotthonokba, ha nem személyesen a karigeri? Persze, hogy! Az ugyanis neki használ, akkor lesz ottan elegendő férőhely újabbaknak… és így tovább. Hiszen tudnivaló, hogy ha fertőz, akkor az a parlamenti ellenség, meg az összes csatlósuk nekik. Akikkel már teli a fővárosi városháza. A sorosistákkal, akik vírust, demokráciát meg liberalizmust terjesztenek! Mert az mind fertőz… (Hiszen azt is tudhassa a jónép, hogy az ördögi Soros találta ki a koronavírust a messzi Vuhanban, hogy ottan tenyéssze, és legyen belőle elegendő mennyiség használni a magyar Nemzet ellen, hogy itt hintse el a sok idegen, jöttment ázsiai ferdeszemű, meg sötét muzulmániákus migráns, és így is irtsa a magyart! Mert, olyan! Ördögi, hiszen ő a Soros – akit eredetileg Sátánfia Antikrisztusnak hívnak, csak, hogy tudhassa végre már mindenki – mostan már előre dörzsöli is a markát…) de nem addig a’!

…Mivel a nemzet bölcs és győzedelmes feje megvéd ám mindenkit, aki nemzetes! Nemcsak a vírustól, hanem a vagyona elvesztésétől is, a gazdagot mentő csomagjával. Kap abból mindenki, aki hűséges. Már tudható is, hogy mennyire. Még a megmaradó öregeknek is juttat majd jövőre akár még egy egész heti nyugdíjnyit is, pluszban! …Mert az tudnivaló, hogy kinek az érdeke, hogy hulljon a magyar, ha idős. Persze, hogy a sorosista liberális meg demokrata ellenségnek! Hiszen, ha a kormánypárti bölcsességre főleg – meg sajnos a vírusra is – fogékony idősek azok, akik a kormányt többnyire hatalomra juttatták, legközelebb már nemigen fogják tudni megtenni (De, mint minden rosszban van jó is, azoknak a nyugdíja legalább a költségvetésben marad, akkor azt átcsoportosítva szabadon szét lehet osztani majd a nemzetesek között a gazdagságuk mentőcsomagjába)!

Várható ugyanis sajnos, hogy a járvány miatt megtorpanhat az eddigi szédületes gazdasági fejlődés, menteni kell a mentendőket.

De, nem ám mindenkit!

…Mert mondhat az ellenség, amit akar, a lényeg, hogy általános alapelv, miszerint kto nye rabótajet, tot nye jeszty (Ezt legalább megtanulta a Nemzet abban az átkos négy évtizedben az általános oskolában, ahol a negyvenkettőből nyikto nye atszúsztvujet)! Minek is azokat segélyezni, akiket kirúgtak? Hiszen, csak az olyanokat rúgják ki! Rendes nemzetfi nem veszti el a munkahelyét, ezt a győzedelmes kormányfő még akkor megígérte, hogy senkit (aki hozzá hű) nem hagy az út szélén (hiszen mellette ott az árok, onnan már nem látszanak ki). Na, ugye! Vagyis, vírus ide, vagy oda, akit kirúgtak, az azt is érdemelte! Mert – feltehetőleg – sorosista, vírusterjesztő liberális demokrata mind, ha nem éppen komcsi. Ellenség.

…Na, mostan meg a gonosz karigeri becsukta mind a helyeket, ahol a fővárosban esetleg levegőzni lehetne. Hát persze, hogy azért, hogy menjen mind ki a sok fővárosi vírusterjesztő a környékre, meg vidékre, hogy oda is ragassza a ragályt! Viszik is, ragasztóstól…

Alig győzik aztán a tisztességes környékbeli községek meg kisvárosok, meg a Balaton, meg a Velencei tó, meg a Dunakanyar környékiek mind lezárni a parkolókat, meg hazazavarni a nyavalyát, ragályt terjesztő fő- és nagyvárosiakat. De vigyáz ám a tisztességes, vidéki nemzetiekre még a rendőrség is! El is zavarják haza a fertőzőket, hogy főjenek otthon a saját levükben. Csakhogy, mindenhová nem lehet rendőrt állítani. Bizony, ezért, ha másutt, vidéken fővárosiakat lát valaki nemzetfi, akkor messziről – legalább két méterről – vágjon az olyanokhoz valamit, hogy elhessenthesse azokat haza. Legjobb, ha köveket használ! De megteszi bármi, kemény és súlyos, például az átok is! Akkor eltakarodnak…

…No tehát, húsvéti barikáim, csibéim, mostan már tudjátok, miként kell megóvni a vidéket a gonosz fővárostól… várhatjátok a húsvéti nyuszit, akár üregi, akár mezei, de ha nagyobb, esetleg kékes-lila, netán rózsaszín és méteres nagy, akkor az ragályterjesztő húsvéti nyúl-álcája valamely fővárosinak, még az is lehet, hogy az a sorosista farkas, és akkor jobb messzire elhajtani a környékről! Akkor azonnal szóljatok a szüleiteknek!

Érthetős?

Na, akkor jól van, meg jól is lesz, mehettek piros, meg csokitojást keresni, de csak otthon! Esetleg a kertben, de az utcára ki ne menjetek!

süti beállítások módosítása