Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

VESZÉLYHELYZET: MINDEN HATALMAT A KORMÁNYFŐ KEZÉBE!

a vírusterjesztő sorosista parlamenti ellen(s-z)éket meg koncentrálják karanténba!

2020. március 24. - Ira M. Archa

VESZÉLYHELYZET: MINDEN HATALMAT A KORMÁNYFŐ KEZÉBE!

a vírusterjesztő sorosista parlamenti ellen(s-z)éket meg koncentrálják karanténba!

…Mert ilyen helyzetben a Nemzet védelmében erre van szükség. Hogy a sunyi, migráncs-simogató, vírusterjesztő ellenséges bandák ne csak a fertőző demokrata meg liberális ideológiájukat, de a vírust se terjeszthessék, azért!

Meg hasznos volna őket szorosan összezárni, fertőzgessék csak egymást. Már úgyis az utcán a hadsereg, csak egy parancs kell, és katonai erővel mindegyik ellenzéki összeszedhető. Akkor vége az ülésteremi szemtelenkedéseiknek! Vagy éppen azon kívül… Hiszen képtelenek belátni, hogy a kétharmad, az, az egész! A Nemzet! Amely gondolkodás nélkül engedelmeskedik a feljebbvalóinak.

Az a tűzre való ellenség pedig csak fertőzze egymást, mondjuk van elég férőhely a stadionokban, most másra – sajnos – nem használhatóak, de másutt már sikeresen próbálták ki az ilyesmit. Beterelni őket, kifelé már úgy sem jöhetnek többé.

És akkor a Nemzet sokkalta hamarabb lesz túl az egész járványon, ha egységet mutat. Immunizálhatja magát… legfeljebb a nyuggerek – akiket most éppen védeni kellene, de minek – némileg megritkulnak. Az meg tiszta haszon! Marad a nyugdíjuk a költségvetésben, amúgy is lesz mit pótolni, ha a járvány gazdasági utóhatásai következtében visszaesik a dzsídípí, akkor lesz némi tartalék, ha megritkulnak.

Ez így praktikus.

Megtisztítható a közélet és a bölcs kormányfő majd minden nemzetfyt megvédve gondolkodik mindenki más helyett is… Például, kezet kell mosni, ha azt mondja, és az utcán se csavarogjanak a mindenféle népségek, mert az ejnye-bejnye de csúf dolog, vagy éppen leállni beszélgetni… miről is? Van olyan, amit a legfelsőbb bölcs hatalom nem tud sokkal jobban? Majd elmondják a tévékben… és akkor ahhoz tartsa magát mindenki. Beszélgetni, csak úgy, az fölösleges, és az már csoportosulás! Ragály-terjesztés! Minek is az olyasmi? Ha van valami fontos, majd a legfőbb bölcs péntek reggel elmondja, hogy mit és hogyan, mert ő tudja a legjobban, csak szót kell fogadni neki. Mert, aki meg nem, az beállhat a sarokba, vagy egyéb karanténba, büntibe!

Na, ércsük?

Karantén idejére meg némi olvasnivaló M. Archaság, ingyen letölthető meg olvasható innen:

https://drive.google.com/open?id=14pHnbWqlkltxmhjSjckC5DwZ5J6jJLQB

…és van borítója is, innen:

https://drive.google.com/open?id=1tsA-z3GBmQX8JK1XbO7hHSv4F_lJqrop

 

süti beállítások módosítása