Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

A FIDESZ MEGOLDJA A MUNKAERŐ-HIÁNYT:

Ha kikerülünk az Unióból, mindnek haza kell jönniük…

2018. szeptember 12. - Ira M. Archa

A FIDESZ MEGOLDJA A MUNKAERŐ-HIÁNYT:

Ha kikerülünk az Unióból, mindnek haza kell jönniük…

Na, végre, egy ügyes húzás! Csak egy jelentést kellett kiprovokálni, amit ott, el is fogadnak…

Most már tudható, hogy a közelmúlt eseményeihez milyen szándék vezetett. Persze, ez csak kissé egyértelmű, és nem igazán nyilvános, de nagyon okos! Mondjuk, egyesek számára ez még nem nyilvánvaló, de kis gondolkodás után a vak is látja!

Ugyanis, ezzel annyi minden manapság bevallott és be nem vallott probléma megoldható!

…A nyugdíj-rendszer válságától az egészségügy problémáinak megoldásáig, csak hogy kapásból néhányat említsek. Ha ugyanis a munkaerő Magyarországról nem áramolhat ki – végre – szerteszéjjel Európába, sőt, muszáj hazatérnie, mert az, hogy első lépésben mondjuk, csak szavazati jogot korlátoznak, meg támogatást vonnak el, nem jelenti azt, hogy második lépésként a magyar állampolgárságúakat nem zavarják haza!

És, éppen ez a cél.

…És akkor megszűnik például az orvos-hiány, és ha a diplomás nővéreket is hazaküldik, rendbe jön az egészségügy, de hazatérnek a szakácsok a Balaton mellé, meg a pincérek is, és fellendül az építő-ipar, mert lesz elég kőműves, épület-asztalos, meg hideg-meleg burkoló is! Meg a szolgáltató-ipar… lesz, aki ezt-azt meg tud javítani, és olcsón. Vagy, éjjel nappal járműveket vezet. És egyik sem nyitja ki a pofáját! Például… és, mindezek után az egész megúszható elsősorban a nagyoknak, béremelés és egyéb juttatások nélkül.

Ami természetesen fékezi az inflációt, ezzel majd erősödik a forint, meg lesznek, aki a nyugdíjakhoz adóznak eleget, persze, az uraknak is, és előbb utóbb minden rendbe jön, ha lesz elég robotra meg forspontra kényszeríthető kéz, és a robotos jobbágyok szabad költözési jogát ismét sikerül eltörölni.

Pompás, okos, sőt… zseniális.

süti beállítások módosítása