Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

BUKOTT ELLENZÉK,

avagy a "hazaárulók" mandátuma

2018. április 10. - Ira M. Archa

BUKOTT ELLENZÉK,

avagy

a hazaárulók mandátuma

 

(Mint korábban már kiderült, Ira M. Archa egy valódi ősbarom. Azonban rendelkezik némi etikai, meg morális érzékkel.)

…Ha több is, mint kétharmad, hát akkor több. Így sikerült.

Nekik.

…Hát, próbálkoztam kérődzni a dolgokon néhány napot! Mert, ezt elég nehéz megemészteni… de azért, mire leért a sokrétű oltógyomorba, csak összejött valami asszimilálható, mielőtt a többit, potty… mindig lapjára, mert azt úgy szokás! Ebben minden M. Archa konzekvens.

Tetszik, vagy sokkal inkább nem tetszik, ez az eredmény.

Minek is az eredménye?

Van annak sok oka, és mostan ne tessenek egyenként balról jobbra végigszálazni a szavazócédulákat se, mert annak semmi teteje. Teljességgel fölösleges ugyanis állandóan újra, meg újraszámlálni… mert akár volt csalás, akár nem, a bibi ott van, hogy simán és tisztán is bőven kaszáltak. Több mint kétszer annyit, mint együtt mások.

Az annyi, amennyi.

Jaj, kérem szépen, ne a népséget tessenek hibáztatni… mert a magyar nép olyan, amilyenné formálni tetszettek, kormányon meg ellenzékben együttesen, politikus hölgyek-urak, sok éves együttműködés során. Hogy a kollektív infantilizmus okán igenis retteg a mumustól, meg hogy csak mások által előemésztett véleményeket képes esetleg visszaböffenteni (már aki közülük még képes), az például több kormányzati ciklus eredménye, meg azé az oktatásé és nevelésé, mely mindent malasztnak tekint, ami „felülről” hull alá, még a pöcegödörben gubbasztva is. Márpedig, onnét ott csak egyféle gyün! Azt meg, politikus hölgyek-urak, Önök pottyantották… az olyasmi meg csak hosszasabb érlelés és egyéb fermentációs folyamatok után bizonyul termékenyítő talajerő-pótlásnak, direktben meg mindent kimar. Most meg, ez van.

Szóval, mostan szíveskedjenek levonni a konzekvenciát (ami, a tévedések elkerülése érdekében jegyzem meg, nem matematikai művelet)!

Ugyanis, teljességgel függetlenül attól, hogy merre lejt a pálya, meg kit hogyan és miképpen vettek rá arra, hogyan ikszeljen, igen (kevéssé) tisztelt ellenzék, cuzammen jobbról-balról, kollektíve leszerepeltek, de nagyon! És teljességgel fölösleges az is, egymásra mutogatniuk. Az egyetlen, maradék lehetőséget szeretném az úgynevezett ellenzékkel ismertetni:

Az olyan ellenzéki képviselő, amelyik – és szándékosan nem „aki” – most képes lesz a megújuló országgyűlésben a helyét elfoglalva a képviselői fizetéséért asszisztálni mindenhez rissz-rossz bio-díszlet gyanánt, az a világnak bebizonyítja, hogy gerinctelen. Méltatlan arra is, hogy emberszámba lehessen venni!

Ez az egyetlen tisztességes lehetőségük maradt!

Éljenek vele, vagy mindenki a világon tudni fogja, kicsodák, és milyenek.

 

süti beállítások módosítása