Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

A Fideszt nem választók,

CSAK, HOGY TUDJÁK, HONNAN TUDHATÓ RÓLUK…

2018. január 30. - Ira M. Archa

A Fideszt nem választók,

CSAK, HOGY TUDJÁK, HONNAN TUDHATÓ RÓLUK…

El sem tudják egyesek képzelni, hogy milyen könnyen, teljes bizonyossággal kideríthető, biztosan ki az ellensége a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, tehát a Fidesznek!

A biztosan Sorosista, Simicskista sompolygó! Meg, lapító komcsi. A liberális Brüsszelita áskálódó bojkottálós. A tutira hazaáruló szenny!

Ugyanis, aki nem megy el, az semmiképpen nem a Fideszre szavaz!

Bár lehet, hogy az ellenségre sem tette, de mivel bizonyítja? Tehát, teljes bizonyossággal megállapítható, hogy az illető csakis a NER ellensége lehet, mi más?

Mivel mindazok, akik majd elmennek szavazni, ez alól az alap-gyanú alól már részben mentesülnek. Függetlenül attól, hogy majd hová ikszelnek, de lelkük rajta, majd számoljanak el vele az Úr előtt.

Ám, aki nem megy el, az semmiképpen nem szavaz a Fideszre, mint ahogyan az elvárható lenne mindazoktól, akik csak hálával és tisztelettel tartoznak a Nemzet felé!

Például, azok a közmunkások, akik a kormány jóindulatú kegyelméből kaptak munkalehetőséget, és a Nemzet kegyéből alamizsnát, vagy segélyt. Vagy minden köz-szolga, állami, vagy önkormányzati munkás, köztisztasági dolgozó, vagy vízügyes, közút-fenntartó, meg hasonló, vagy éppen tisztviselő, irodista, meg persze, a tanárok, óvónők, meg az összes ilyen köz-szolga, alkalmazott, vagy tisztviselő. Meg, nyugdíjas. Akiknek ajánlatos lenne megbecsülni a jó sorsot. És, aki nem megy el, az ne akarjon később munkába se… ha a kenyéradó gazdáját nem becsüli annyira se, hogy alázatosan megtisztelje… és kinyilvánítsa a feltétlen hűségét.

Mivel a választás szent rendje nem zavarható meg a korábbi nyavalyás liberális demokrácia zűrzavaros elvei miatt, a szavazófülkék belseje illiberálisan sajnos így nehezen ellenőrizhető, hogy egyértelműen kiderülhessen, ki hová ikszel, ha van hozzá képe titkosan szemtelenkedni a kormányzaton lévők hatalmával szemben, és bár később sem tudható, ki az olyan galád, de legalább a választói névjegyzék nemcsak hivatalos, de nyilvános is! Az tehát biztos.

Aki tehát nem megy el, és nem írja alá, az biztosan nem a Fideszre szavazott, ugyanis, egyáltalán nem szavazott. Mivel, az a névjegyzék egy teljesen hivatalos, nyilvános lista. Ha valaki nem teljesíti a Nemzet iránti kötelezettségét, mi jogon várja el, hogy a Nemzet a Nemzetes Urak kezei által kegyelmesen segítsen rajta, ha még arra sem méltatja?

Na, értem?

Nem?

Akkor az olyannak úgy is mindegy…

 

süti beállítások módosítása