Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

A NEMZET ELLENSÉGEIVEL LE KELL SZÁMOLNI

(?)

2017. július 26. - Ira M. Archa

A NEMZET ELLENSÉGEIVEL LE KELL SZÁMOLNI

(?)

Hát, most már nagyon viszket minden eltökélt nemzetfi tenyere. Páran már vakarják is, csak még nem elegen.

Pedig, nem kell ám fékezni a jogos indulatot! Hanem, oda kell csapni. Alaposan!

Mert teli az ország az ellenséggel! A sötét-lelkű, idegen-szívű Soros-bérencek és ügynökök tömegei civilnek álcázva magukat támadtak a gyönyörűséges nemzetre, migráncsok áradata mérgezi a közéletet, és mindenféle idegen-szívű hazaáruló értelmiségi féreg okoskodik, fenekedik, meg uszít a nemzet ellen! Rendet kell vágni közöttük most már. Nem olyan bonyolult dolog, csak fel kell gyűrni azt az ingujjat, és jól odacsapni! Persze, az sem rossz, lerántani a hajánál fogva, de nem elég csak a kezét kitekerni, hanem alaposan megrugdosni, vagy a fogait kiverni sem árt!

Itt az idő, mert most már ütni kell! Hogy kit?

Hogyhogy kit?

Hát minden olyat, akin látszik, hogy nem tartozik a nemzethez! Mint ahogy látszott azon a fickón is a Kálvin téri aluljáróban… barnább volt a bőre. De vannak még más ismérvek is! Sötét a haja, vagy nincs is neki, például. Túl sovány, vagy túl hájas, esetleg feltűnően átlagos… Vagy, például, ahogyan öltözködik. Túl elegáns, vagy éppen túl kopottas, de van olyan is, aki meg teljesen átlagosan öltözik, éppen ezért látszik rajta. Meg, mondjuk, gyanúsan fiatal! Esetleg gyanúsan idősebb. Vagy, középkorú, mert az is gyanús! Túl kicsi a füle, vagy éppen nagy, és elálló! Vagy például idegen-szerű az orra! Vagy éppen a szaga. Például, szemüveget hord a nyavalyás, mert tutira idegenszívű értelmiségi, és ez is látszik rajta.

Na, és akkor nem szabad a nemzeti érzelműnek visszafogni magát, hanem azonnal jól oda kell csapni. Ököllel a pofájába neki, gondolkodás nélkül. Akkor eredményes, ha széttörik a szemüvege a rohadék Soros-bérencnek!

Különben még tiltakozni próbálhat a tiszteletlenje, noch da zu fütyülni mer, és ezzel sérti meg a nemzetet, meg a fejét! Vagy, egyáltalán, véleménye van. Mi az, hogy valakinek véleménye van? Hogy jön ahhoz? Ne legyen neki véleménye. Meg gondolkodik. Saját fejjel, holott a nemzetnek azért van feje, hogy az gondolkodjon, más meg ne! Ne gondolkodjon. Kuss az ilyeneknek!

Mert egyre többen vannak, úgy látszik. Tehát, elő a furkósbottal!

Mert ki kell már verni mindet, menjenek mind, az idegenszívű hatszázezer kalandor disszidens után, akik kiléptek a nemzetből!

Csak fel kell gyűrni az ingujjat, fogni a furkóst, és addig ütni, amíg el nem takarodik mind, aki nem érti, hogy itt csak a nemzet maradhat. Legfeljebb a nemzet, meg az ország megtisztul tőlük, és semmi gond, ha csak másfél millió tisztességes ember marad, de az legalább együttműködik a nemzettel, sőt, ne maradjon itt senki más, csak a nemzet! Még csak másfél millió se!

Csak a nemzet!

 

süti beállítások módosítása