Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

KARANTÉN-MESE? MÉGSE…

2020. május 07. - Ira M. Archa

KARANTÉN-MESE? MÉGSE…

Na, ezt sem hittem volna…

…Mármint azt, hogy egy ideje újabban állandó túlzásokkal M. Archáskodok, idétlen szövegekkel, mintha kicsi gyerekeknek szólna, elképzelhetetlenül lehetetlen paneleket előállítva, aztán kiderül, hogy az a panel nem is lehetetlen!

Mert, mégis…

…Az úgy volt, hogy néztem tegnap este az egyik kedvenc krimi-sorozatomat, és beütött közben, a reklám… helyett a döbbenet! Jó, jó, ez itten a Holnapután Ügynökség… ami azért holnapután, hogy legyen, mármint, élhető jövő, de azt, hogy szinte váteszi a vénám, nem hittem. Meg azt sem, hogy előre látom a tömény idiotizmust, amit a bárhol elérhető média pumpál az agyakba:

- Azt, hogy az ellenzék az ellenség, mert nemzetellenes, noha (a parlamenti kétharmad ellenére minimum a szavazók legalább fele), hogy olyasmi, hogy „sorosizmus”, az nem éppen bevett és standard ideológia, és egyáltalán, talán amott se’ gondolják komolyan azt, hogy a nép ezt beveszi…

Pedig, beveszi!

…Különben már rég melegebb éghajlatra küldte volna a pártpropagandistákat… de nem küldte!

Azt hittem, hogy lehetetlen és fordított, túlzó idétlenségekkel, ellen-logikával összeirkált dolgaim közül azért semelyiket sem… de mégis! Mert, mégis, állandóan elhangzik a „többségi” médiumokból…

Csupa olyasmi, hogy a „sorosista, gonosz, öreg-ölő Karigeri” – úgyis, mint valami gonosz manó vagy sárkány –, a főpolgármester saját kezűleg gyilkolja a fővárosi polgárok idősebbjét. De, csak mondják!

…És – ezek szerint – bőséggel akad, aki ezt be is veszi!

De jó, hogy nyuggerként már nincsen sok hátra, és nem kell majd egy olyan összebégető társadalomban élnem, amiben gondolkodó (ha csak amolyan sekélyes is) élni képtelen lesz!

Hát, nép, ha ilyen… ez van!

süti beállítások módosítása