Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

FERTŐZÖTT NÉPPÁRT

2021. március 04. - Ira M. Archa

FERTŐZÖTT NÉPPÁRT

Na, ugye, hogy előbb-utóbb lehullik a korsóról a lepel a kútnál!

Mostan aztán minden rendes nemzeti érzelmű előtt kiderülhetett, hogy lappangó bolsi-libsi komcsik mondják az Unióban néppártinak magukat. Ezért volt muszáj otthagyni őket! Mert, már mégse…

Immár csak egy a legény a gáton, de az aztán olyan, hogy egyszál maga is képes a brüsszeli vörös áradatnak ellenállni, és megvédeni nemcsak a hazát, hanem a nemzeti becsületet is! Mert mondhat rá a haza ellensége akármit, immár egységesen áll mögötte a nemzet, egységesen, mert a kétharmad, az több is, mint egy, ez matematikai tény.

   De mivel kiderült, hogy kiborult, most aztán minden nemzeti érzelműnek éberen kell őrködnie azon, hogy nehogy elkapja a koronavírussal együtt járó, elvörösítő sorosista fertőzést.

Alaposan figyelni kell!

   Mert mostanában az immár kétféle, koronás és vörös járvánnyal együtt jár a gyakori kézmosás meg fertőtlenítés, emiatt nem mindenkinek a kezén látszik, hogy eléggé olajos a körme, vagy sem! Mert ha nem, és baloldali kultúrnoksággal, mindenféle kukacos akadémikuskodással meg hallgatólagos színjátszással gyanús az illető, sőt, esetleg amolyan tűnődő, önállóan elgondolkodó arckifejezése van neki, akkor minden rendes nemzeti tudhassa, hogy most aztán hegyibe, uccú, adj neki!

   Mert mostan itt a megtisztulás ideje, járvány ide, vagy oda, akiről ordít, hogy elhanyagolhatóan kisebbségben lévő nemzetáruló, azt meg kell fékezni bármilyen vírus és eszmeterjesztésben, és minden eszközzel el kell lehetetleníteni, nemcsak a tevékenységét, hanem a személyét is, hogy lélegzethez se juthasson.

Itt az idő!

Ugyebár?

süti beállítások módosítása