Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

E.P. KÉPVISELŐ SZUBLIMÁL

avagy VÉGKÉPP ELTÖRÖLNI?

2020. december 03. - Ira M. Archa

E.P. KÉPVISELŐ SZUBLIMÁL

avagy

VÉGKÉPP ELTÖRÖLNI?

Alapítótag, és volt. Most meg láthatatlanná válik?

Na, csak mert hírlik, hogy a párttagságon és a mandátumán túl minden egyéb funkciójáról lemondott. Vagyis, önként(?) kiradírozza magát mindenhonnan.

- Miért?

Jó pár akciója ugyanis nem feledhető! Nos, nem éppen csak a legutolsó, ereszcsatornásról van szó…

   Persze, lehet ugyan, hogy sokan gúnyosan röhögnek a történteken, ám nem véletlen. Mert nem a lemondott képviselő hajlamaival van baj, azok olyanok, amilyenek. Az olyasmiről – a szexuális orientációról – csak az intrauterin anyai hormonok tehetnek… A baj azzal van, hogy ugyanolyan hipokrita, mint az otthagyott pártja!

Mert történetesen, ha az a drogos parti hölgyek társaságában történt volna, akkor is, járványügyi létszám-korlátozás, kijárási tilalom, meg a drog… akár fogyasztott, akár terjesztett, akár csak odacsempészték! Már, ha szabály és törvényszegésről van szó.

Csakhogy…

Mostanában itthon sok „egyesek” állnak a törvények és egyéb szabályok felett, ahogyan tapasztalható, vannak, akiknek bármit szabad, ám ők hiába is szokták meg, ez külföldre nem vonatkozik. Ez a baj igazából! A megszokás.

Vagyis az, hogy kötelezően előírják egyesek, hogy másoknak, a pórnépnek mi a helyes és kötelező, ám rájuk ez mégsem vonatkozik. Bár, azt mutatják… és ha napvilágra kerül ilyesmi, akkor lehet egy ideig titkolni, tagadni, eltusolni, elhallgatni a széles nyilvánosság elől, de az a baj, hogy attól még az a valóság.

…Egyébként érdekes, hogy a leghangosabban azok követelnek „szabályszerű” viselkedést, akik a legszívesebben szegnék meg azokat:

   Például ugyanis, mivel a legtöbb homofób tulajdonképpen látens homoszexuális… irigykedik, és frusztrációja miatt követeli meg az önmegtartóztatást mindenkitől! Ha neki muszáj tagadnia, legyen kötelező mindenkinek ön-megtagadni. Mondjuk, az ilyeneknek meg nem jut eszébe, hogy tulajdonképpen kisebbségben vannak!

A többséget ugyanis nemigen zavarja a másság… mert magánügy, ha négy fal között.

Még akkor is, ha nyíltan felvállalja bárki, attól az olyasmi még nem „fertőz”, hiszen nem személyes döntés kérdése a születés előtt már meghatározott hajlam! Ezért elítélni, meg emberi jogaiban korlátozni bárkit, valahogyan sem nem erkölcsös, sem nem keresztényi… független attól, hogy a többség másként él, mint norma, arra kötelezni mindenkit képtelenség.

Ám tudatbefolyásolókat törvénytelenül birtokolni, meg egyéb szabályokat szegni, na, az már más! Az nem igazán bocsánatos… csakhogy, manapság azt a hatalmon lévők nem ritkán teszik meg: úgy érezve, hogy mindenek felett állnak. Nekik olyasmit, meg kicsit félrelépni, azt szabad… Na, ezért hipokriták.

Szóval, ha sokan gúnyosan röhögnek, akkor leginkább ezért! Legalább is, remélem…

Ugye?

süti beállítások módosítása