Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

FERTŐZÖTT TANERŐK

2020. szeptember 28. - Ira M. Archa

FERTŐZÖTT TANERŐK

Na, ez is. Hogy száz százalék, vagy a hatvan hetvenötje, vagy ilyesmi.

Hát már mégis, az állam nem fejőstehén!

Persze, ha egyértelműen bizonyíthatós, hogy a Kovács Pisti a harmadik céből köhögte le a tantónénit, akkor járhatna esetleg a száz. Mert az emberminiszter megígérte, bár a közlöny ilyet nem írt, tehát nem jár, és passz!

   Mert azt bizonyítani is kell ám, hogy csakis és kizárólagosan ő a kontakt! Más semmiképpen nem is lehetséges. De akkor kivizsgálás lesz, hogy ki a hibás, netán a körzeti gyerekorvos, aki nem diagnosztizálta idejében Pistikét, avagy az iskolaigazgató, hogy nem biztosította a megfelelő körülményeket, és lesz fegyelmi, meg etikai irgum-burgum, kiszáll a tisztiorvos is, meg a tankerületi Klebesbergista, és alaposan körömnézést foganatosít!

Egyébként meg, egyáltalán nem tuti, hogy a Pistikétől, mert ha a tantónéni az Adrián, luxusjachtozás közben nyalta be a koronáját, csak eddig lappangott, akkor marad a félpénz, úgy jogos, nem?

Nahát!

Mert – elvben – azok a paidagógószok is értelmiségiek, semmi olajos köröm, tehát, mint az értelmiségiek általában, sunyi, titokban libernyák sorosisták mind! Szóval, pofa be, ne rinyáljanak, a Nemzet ilyesmit nem tűr, és passz!

Na, ugye…

 

Egyébként meg, a M. Archa kellemes, karanténba való olvasnivalót förmedt, ami ingyen letölthető innen:

https://drive.google.com/file/d/1h6r8LpK1sR058Qop9MaZvYafT02Rj-Gs/view?usp=sharing

- meg a borítóját is, innen:

https://drive.google.com/file/d/1N29qUVq1wNZvJAuXLbJ0Li-oHpitGEUk/view?usp=sharing

 

 

süti beállítások módosítása