Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

KÖVÉRNEK IGAZA VAN!

vonjuk meg a nők és az ellenzékiek szavazati jogát

2020. április 29. - Ira M. Archa

KÖVÉRNEK IGAZA VAN!

vonjuk meg a nők és az ellenzékiek szavazati jogát

…Mert, mind olyan, csakis azért! És akkor rend lesz, nemcsak az országgyűlésben, hanem az országban is! Nem csak kétharmad viselkedne, hanem mindenki! Szabályosan, ellentmondás nélkül, és ahogyan a jóknak kell! Fegyelmezetten és csendben ülnének a padban… és a „tartózkodik” meg a „nem” gombokat ki is lehetne kapcsolni.

Sőt, mennyivel egyszerűbben lehetne lebonyolítani a választásokat!

Technikailag rém egyszerű lenne, minden kettessel kezdődő személyi számhoz tartozót törölni lehetne a választói névjegyzékből, mint első lépés, utána meg azokat a szavazatokat, melyek nem a kormánypárt(ok)at jelölik be azzal az X-szel, egyszerűen érvénytelennek kell tekinteni. Mint második lépés.

…Persze, lehetne harmadik lépés is, ha valakiről kiderül, hogy ellenzéki gondolatai akadnak, azonnal listázni kell…  mely listát meg lehetne küldeni a bíróságoknak is, csak, hogy tudják! Mármint, hogy az olyannak nem lehet igaza. Meg, mondjuk, a munkaadóknak, csak, hogy tudják! Hogy nem okos az olyat alkalmazni… sőt!

Hiszen, mind Nemzetellenes...

Persze, a listát a NAV számára is elérhetővé kell tenni, ha tudni akarja, hogy kinél kellene vizsgálódni.

Továbbá, esetleg sárga textil-jelvény viselésére is lehetne kötelezni az olyanokat, persze lehetne az akár iksz-forma (ateistáknak), kereszt vagy ötágú csillag is, nem muszáj csak hatágút… de 15 cm magas és ugyanolyan széles kellene, hogy legyen, és a bal oldalon, jól láthatóan a felsőruházaton lenne kötelező viselni…

Na, akkor Kövér rend lenne…

Ugye?

süti beállítások módosítása