Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

FELHATALMAZÁSI TÖRVÉNY FELHATALMAZ!

2020. április 03. - Ira M. Archa

FELHATALMAZÁSI TÖRVÉNY FELHATALMAZ!

- Na, most már tényleg itt az idő!

- Mire is?

- Arra, hogy szépséges, de szegény meggyalázott, megcsonkított hazánk visszaszerezze teljes szuverenitását. Hogy mindenféle sorosista brüsszeli ellenség itt semmibe bele ne beszélhessen! Mert immár a kormány felhatalmaztatott, hogy megtegye a szükséges lépéseket a Nemzet védelmében.

Brüsszelnek meg coki!

Brüsszelből pont most, amikor a kormány bölcs feje a Nemzetet védi, például pont akkor kellett a vagy öt éves migráncsáradat be nem fogadása miatt elítéltetni a magyarságot? Hogy nem kellett nekünk ide fertőzésterjesztő idegen? Pont most, a járvány idején kell a néppártba bújt sorosistáknak tömegesen támadni a magyar kormány dicsőséges pártját? Persze, az ellenség nincsen tekintettel a veszélyhelyzetünkre, hanem támad! Mert, olyan…

Hát, tenni kell ellene.

Minek is nekünk az EU? Főleg, ha mind sorosista?

- Hát, nem kell!!!

…Persze, némi, párezer euró-milliárd nem ártana onnét… de nekünk kézzel fogható segítség most is csak keletről érkezett, Brüsszelből meg a nagy semmi, se selejtes maszk, se lyukas gumikesztyű, meg csak mindenféle libsi meg komcsi kritika. Még a néppártból is! Hát egyértelmű, hogy ha itt már van kétharmad, ami ugyebár az egész, akkor a Nemzet egésze vegye fel a harcot Brüsszel ellen!

Nem kell az Unió!

Most még az onnan csordogáló pénzeket – jogosan és gyorsan – fel lehetne venni, és szétosztani a Nemzet hűséges nemzetesei között, mielőtt a Nemzetnek búcsút kell mondania Európának. Mert, kell!

A Türk Tanács sokkal jobb!

- Ottan csupa bölcs vezető sokkal jobban tud mindent. Például, betiltja a koronavírust, mármint a fogalmat, a szót és használatát. Ezzel ki is küszöbölik a járványt! Ha ugyanis nincsen koronavírus, akkor nem is abba halnak bele! Nem a járványba, hanem csak úgy, egyénileg tömegesen… na, ugye? És akkor vége is, mármint, a járványnak. Így kell ezt csinálni!

…És ha a Nemzet visszaszerzi az országnak a teljes szuverenitást, akkor már senki kintről semmibe bele nem szólhat, és itt az lesz, amit a Nemzet bölcs vezére határoz, kormányhatározatban! Hiszen ő maga az alkotmány, alaptörvény ide vagy oda, az módosítható bármikor kétharmaddal, ami – ugyebár – az egész. Ezért meg az ellenségnek – végre – annyi!

Vagyis, a belső országgyűlési, meg azon kívüli ellenséget kormányhatározatban rendeletileg törvényen kívül lehet helyezni, és miképpen az ellenséges bűnözőknek – migráncs-simogató, vírusterjesztő sorosista liberális kútmérgezőknek – jár, végre lecsukni az összeset. Akkor sem itthon, sem másutt nem tudnak majd áskálódni a Nemzet ellen!

Ha meg az Uniónak ez nem tetszik, az legyen az ő bajuk, az egységes kétharmadnyi Nemzet legalább – végre – itthon üdvözölheti azokat a nyugatra meg északra elcsavargott szakembereit, például orvosokat meg ápolókat is, akiket – az országgal együtt – kicsukhatnak a közösködésből. A Nemzet csak jól jár vele, ha hazazsúpoltatják az emigránsait! Itthon, katonai irányítással jóval olcsóbb munkaerőként hasznosabbak lehetnének a Nemzetnek…

Akkor meg már fölösleges lesz a járvány okozta vészhelyzetre hivatkozva a szükséghelyzetet fenntartani, járvány nélkül – ha betiltjuk itt is a „járvány” és „koronavírus” szavak használatát – is fennmaradhat a rendeleti kormányzás, semmi szükség a hatalommegosztásra, meg holmi fékek és ellensúlyok működésére, minden hatalom egyetlen, ütőképes kézben összpontosulhat, és akkor minden úgy lesz, ahogy azt ő megmondja. Megmondja, de nem diktálja! Mert az csak félrefordítás latinba. Persze, a „diktál” szó betiltása esetén a „diktatúra” szó használata is betiltható, és akkor végre nyugta lehet az árva magyar Nemzetnek…

…Szóval, másra nincs is szükség. Előttünk a szép jövő!

Mert, ez kell nekünk, ugye? Megszavaztuk, nemde?

 

süti beállítások módosítása