Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

SOROS, ÉS A SOROSISTÁK FELISMERHETŐSÉGE

2019. november 27. - Ira M. Archa

SOROS, ÉS A SOROSISTÁK FELISMERHETŐSÉGE

Már megint erről van szó, még Európában is. A bizottság környékén. Még mindig.

Az, hogy kicsoda is a Soros, azt bárki könnyen megtudhatja az internetről…

…Soros György magyarországi származású sokszoros dollár- és font milliárdos, és mint „üzletember”, leginkább nemzetközi spekuláns, ebben meg nagyon sikeres. Meg igencsak idős, mondhatni, vén… ezen kívül, még jó néhány dologról közismert. Amiért is sokan tisztelik, sokan meg nagyon nem! És, sokan vannak, akik sok mindent köszönhetnek – köszönhetnének, (de köszönik, mégsem) – neki.

Például az is tudható róla, hogy legalább ugyanolyan kérlelhetetlen ellensége volt a szovjet-típusú diktatúráknak, mint – mondjuk – II. János Pál pápa… de ez rég volt! Mert, volt neki miből… De, van egy igen érdekes képe a világról, amivel lehet itt-ott egyet is érteni, egyebekben meg, esetleg, nem. Például, hogy a szükséget szenvedőket általában mindenkinek segítenie kell… bár, mások szerint az éppenséggel nem mindegy, hogy hol! De ebben a jó szándékát kétségbe vonni hibás szemlélet! Vitatható… de, ez most ilyen szempontból mellékes. Mint ahogyan a származásával célozgatni, az meg vitán felül nagyon is vitatható! Mert, hogy éppenséggel nem éppen keresztény, vagyis egyáltalán nem keresztény, de, az biztos, hogy sokkal keresztényibb, mint egyes más potentátok, ha a karitatív tevékenységéről esne szó! De, most nem is róla volna szó igazából…

Hanem, a „sorosistákról”… vagyis, az összes „migráns-simogató”, „bevándorlás-párti”, „liberális” „civil”, meg hasonló módon „álcázott”, nem is ellenzéki, hanem „nemzetellenes” és „magyarellenes” „hazaáruló”. Hú, de sokan vannak!

Kik is ők?

Hát, igazság szerint, csak úgy – pofáról – eléggé nehéz felismerni az ilyet! Mert az ismertető-jegyeik nem igazán láthatóak! Leginkább onnan tudható róluk, hogy az nem látszik! Vagyis, ami nem egyértelmű és nyilvánvaló…

Például, nem – sőt, pontosabban – a középosztályba (van olyan még?) sem tartoznak, mert vagyonuk nincsen, és a jövedelmük is alig, például. Esetleg munkájuk sincs mindig. Na, ők tutira! Vagy éppen, nyilvánvalóan tagjai valamelyik „hazaáruló”, ellenséges pártnak! Aztán az olyanok, akiknek például bizonyíthatatlan a párt-szimpátiájuk, legalább is, nem bizonyították azt a kormánypártok irányába… no, nem éppen a szavazataikkal, mert az ahhoz kevés, mivel titkos! Vagy, mínusz-pontokkal szerepelnek a Kubatov-listán… na, azokról tutira tudható!

Sőt! Vannak bőven olyanok, akik párt-szimpátiájukkal talán eléggé elkötelezettek is lehetnek a kormánypártok felé, de nemcsak, hogy nem tagok, de semmi ilyen irányú – állandó – megnyilvánulásukról a kormánypártok valamilyen okból nem tudnak!

Vagy, esetleg, mondjuk, párt-tagok a kormánypártokban, de nem belső-körös vezetők…

Na, éppen mindegyik, aki ilyen, az olyan! Mert, az eddig felsoroltak tutira nem a Nemzethez tartoznak! Na, ezek mind! Az összes „migráns-simogató”, „bevándorlás-párti”, „liberális” „civil”, meg hasonló módon „álcázott”, nem is ellenzéki, hanem „nemzetellenes” és „magyarellenes” „hazaáruló”! Mint, általában bárki… olyan, mint mi, köz-magyarok!

Akiknek, ha kedvük úgy tartja, olvasnivalóval szolgálhat a M.Archa, aki marhához méltatlanul megint összemalackodott egy irományt, ami ingyen letölthető innen:

https://drive.google.com/open?id=1l6GOhaMZ86FGoVU8TizxNSek5RO0Dhtc

- hasonlóképpen a borítója is:

https://drive.google.com/open?id=1djJI0Hb9UwqmNTxBGAWuPpxIGh5pbkAY

 

 

 

 

süti beállítások módosítása