Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA – kell ez nekünk?

akadékoskodó akadémikusok

2019. február 13. - Ira M. Archa

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA – kell ez nekünk?

akadékoskodó akadémikusok

Hát, röviden: nem!

A Nemzetnek sokkal inkább olajos körmű melósokra van szüksége, és nem holmi lilaködös alakokra, meg mindenféle hiábavalóságokon spekuláló filozopterekre, ez már régen meg volt mondva! Megmondta ezt korábban is a Nemzet bölcs feje… Dolgozni kell most, nem agyalni, mert a tett halála az okoskodó!

Főleg, ha az adott köztestület az ott megbújó, sorosista mételyt terjesztő nemzetáruló ügynökök gyűjtőhelye!

Pedig, eredetileg az egészet a Nemzetnek a javaival rendelkező lánglelkek alapították rég saját zsebből, hogy okosságok által lehessen még több Aranya a Nemzetnek, de mostanra már csak ez lett az okoskodó, tudálékos társaságból… nem kell a múlt hibáit megismételni.

Le a sorosista tudományokkal! Sőt, egyáltalán, le a tudományokkal!

Az egyébként meg fölösleges tudományok szabadságát reklamálják a tudákos nyavalyások… a szabadság, az meg mégis csak liberalizmus, csak éppen külföldiül. Soros-nyelven, sorosul.

A szabadság meg ugyan mire való? A szabadság ideje, vagyis a szabadidő alatt nem melózik a melós, és akkor nem is lesz a pénzénél még ő sem. De, most már van rá lehetősége, hogy annyit dolgozzon, amennyit csak bír, és majd egyszer ez be is jöhet még neki is, ha éppen három év múlva, ha megéri, akkor! És, ezen nincsen mit gondolkodni, ez így jó.

Gondolkodni, ahelyett, hogy ész nélkül járna a kéz, az eleve gazdaságtalan! Elvégre, nem a munkaidőt fizetik, hanem a megtermelt javakat, a produktumot… abból lesz a dzsídípí! Azt lehet elosztani…

Még, hogy akár csak egy huncut vasat is adni abból arra, hogy a nemzetellenes gondolatait továbbgondolhassa a Nemzet nyakán élősködő semmittevő, tudálékos kutatgató banda, na, ez olyan luxus, amit semelyik állam magának meg nem engedhet, ahol rend van. És ahol rend van, ott nem kell kutatgatni, mert ha minden a helyére van téve, akkor az ott van, és elég csak oda nyúlni, ha kell valami. Csak aztán vissza kell tenni a helyére!

Pont úgy, mint azokat az akadékoskodó akadémiai nyavalyásokat. Helyretenni.

Ha meg nem tetszik nekik, mehetnek isten hírével a többi sorosistához oda, ahol eltartják őket, akár Brüsszelbe is, nyugat felé, mert itt nem kellenek! Ott aztán meg lehet kutatgatni bármit, főként, ha abból csak a hiábavaló kultúr-izék, lilaködös liberális fölöslegességek származnak, fölöslegesen, azzal az emberek fejét megzavaró sorosista kísértéseknek, meg a migránsok terrort és fertőzést, meg erőszakot hozó hadainak kitéve őket. De ez legyen ott, messze, az ő bajuk, ha ezen gondolkodnak.

Éppen itt az ideje, hogy a Nemzet számára nehéz munkával összedolgozott javakból az egész nemzetáruló, sorosista banda egy vasat se kapjon. Van annak jobb helye, a Nemzet jelesei majd elosztják bölcsen a Nemzet javára, egymás közt. De, ez így helyes.

Vagy nem?

Ne tessék ezen gondolkodni. A gondolkodás, az sorosista hozzáállás!

Az meg, hogy az ezeken csak mellékesen kérődző vén M. Archa a mellette makkoló konda számára nem csak össze M. Archáskodott, de malackodott is egy újabb pata-kaparásnyit, elszórakoztatni a többi jószágot, most még elérhető is az alábbi linkeken:

https://drive.google.com/open?id=184ugUf2CL_5YzfLSToyXXt6Dgk2TIY4K

- borítóstul, itt:

https://drive.google.com/open?id=1nIOULft20oHC1Bo8LSufN8M8mgXzKGpE

 

süti beállítások módosítása