Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

FREEDOM HOUSE…

2019. február 05. - Ira M. Archa

FREEDOM HOUSE…

Magyarország csak részben szabad?

Na, és! Ki nem szarja le a szabadságot?

A biztonság, a jó magyarok szerint sokkal fontosabb!

Ugyan már, még hogy szabadság! A lakosság nagy részének amúgy sem telik arra, hogy szabadságra menve valahol kiüdülhesse magát, akkor meg, mi a bánatnak kell bárkinek is?

A magyarok számára a szabadságnak semmi értelme.

Sokkal inkább annak, hogy a hó végi nélkülözés helyett, túlórával valamelyest jobb anyagi biztonságot teremthessen magának! Esetleg azt majd három év múlva… Az ország biztonságáról meg a kerítésépítéssel már nagyjából gondoskodott is a Nemzet érdekeit szem előtt tartó kormány, ide egyetlen nyavalyás betegségterjesztő, munkahelyrabló, erőszakoskodó és terrorista migráns se teheti be a büdös patáját, hiába is küldi őket a pokolbéli Soros.

Írjon akármit a sorosista Freedom House, a tisztességes magyarokat a legkevésbé sem érdekli, mert minden úgy jó, ahogyan van! Sőt, ha még úgyabbul lesz, akkor majd még jobb!

Még, hogy szabadság!

A fenét sem izgatja az, hogy néhány sajtó-termék megszűnik, különben is, ki a nyavalya az, aki ráér olvasni?

Na, meg, hogy a tudálékosak nem kapnak apanázst, hogy tudálékoskodhassanak… hát, nem is! Minek azt? Még, hogy akadémia, meg kutatás… ahol rend van, meg minden a helyén, ott nem kell kutakodni, mert csak odanyúl és megtalál bármit a rendes magyar ember. Na…

Meg, civilek? Na, azok meg minek, egyáltalán! A magyarok éppen eléggé civilizáltak. Mindenesetre, a rendes magyar ember nem üti az orrát a mások dolgába, tudja, hogy semmi köze a más nyavalyáihoz, különben is, az olyasmi ragadós lehet, különösen, ha közösségbe viszik, akkor persze, terjedhet. De, nem kell közösségekbe járni, jobb, ha mindenki a családjával foglalkozik inkább! Otthon teszi helyre az asszonyt, meg a gyereket, ha javítani akar rajtuk.

Egyébként is, totál korszerűtlen tizenkilencedik századi problémázgatás, hogy „szabadság, itten hordozák véres zászlóidat / s elhulltanak legjobbjaink a hosszú harc alatt”, és egyéb marhaságok… Ki a fenének kell vér, meg harc, meg halál?

A magyarok számára a szabadságnak semmi értelme.

Ma már, a korszerű, huszonegyedik században minálunk, ki nem szarja le a szabadságot?

Csak pár vén marha…

 

süti beállítások módosítása