Holnapután ügynökség

Holnapután ügynökség

Vígasztalás

2021. június 02. - Ira M. Archa

A létezés, az élet könnyű lépte
Gyorsan koptatja azt, ami anyag,
Minden körül, amit megismersz
Elmúlik egy kis idő alatt.


Elkopik minden: tájak és házak,
Illatok, ízek, emlékké válnak.
Kopunk mi is. Gyorsul, halad
Óráról óra, éjre a nap.


Lassúbb a lépés, nem úgy, mint hajdan
A kor meg lassan őszre fest,
És egyre többször, sűrűbben, gyakran
Fáj a lélek és fáj a test.


Félúton járva megtanuljuk lassan:
Minden, mi könnyűnek tűnt: – nehéz.
Játék-könnyűnek indult, de majdan
Egyszer csak kín lesz a létezés.


Megváltás akkor csendben pihenni...
Ember nem kapja ajándék – de hát
Béke a tűhegyen a Semmi.


Ha nincs is köztünk már a vén barát,
Lelkedbe bélyegezte már rég
Szeretetének forró nyomát.


De megmarad barátság, hűség
Így könnyít, hisz magaddal viszed
A végén. Befogad majd a Szeretet.

OLTÁSELLENESEK HEKKELTÉK MEG!

OLTÁSELLENESEK HEKKELTÉK MEG!

Bizony, a sok oltásellenes csakis azért állt hajnaltól sorba az oltópontokon, hogy ellehetetlenítse az oltást.

   Még, hogy „oltakozni” akartak, fenét! Csak szimplán túl akarták terhelni a rendszert.

Sorbanállással.

A sok nyavalyás oltásellenes baloldali bármit kitalál, hogy ellehetetlenítse az oltakozást. Falból regisztrál, hogy az elektronikát terhelje túl, és még hajnalok hajnalán is képes hosszú sorokat alkotni az oltópontoknál, hogy elvegye a helyet a tisztességes, Nemzeti lelkületű oltakoznivágyók elől.

Na ná, hogy így hiába is a sor, végül is, oltást senki sem kap! Az se, akiknek szánták, a tisztességes Nemzeti lelkületűeknek. Pedig többüket nemcsak az Origón, hanem telefonon is értesítették, hogy itt, meg itt, most, lehet, és kaphat, mert a jóságos Nemzeti Kormány most biztosítja a lehetőséget... Azaz, csak kaphatott volna, ha az átkozott baloldaliak a hosszú soraikkal nem terhelik túl az opltópontokat. Beállnak a sorba a nyavalyások tömegesen, holott nemzetellenes nemzetáruló víruspárti oltásellenes mind… így pedig eléggé nehéz az oltópontokon szétválogatni, hogy jogosan sorba álló Nemzeti, vagy csak túlterhelni akaró aljadék. Persze, hogy hirtelenjében az oltóponton szolgálatot teljesítő egyenruhások csak úgy, pofától nem tudják kiszúrni a hekkelőket… olyasmi pedig, hogy Fidesz tagkönyveket kérjenek a szétválogatáshoz, idejében nem jutott senki eszébe, így aztán sor ide, vagy oda, senki sem kapott vakcinát…

A sok ártani akaró, és nem is oltakozni vágyó baloldali idegen nemzetellenes galád tehet róla, hogy nem jutott vakcina azoknak, akik pedig kaphattak volna… és a nyavalyás átkozottak most dörzsölik a markukat! Hogy haha, nem jutott!

De, a Nemzet tudja ám! És majd megszervezi! Különben lőnek az EB-nek… de azt már mégsem hagyhatja a magasságos.

Na, értve?

 

Egyébként pedig oltásra várva elolvasható az ingyen letölthető Ira M Archa iromány, innen:

https://drive.google.com/file/d/1TfkYUN9V55D97NNfJupStXmMyN7NaE9a/view?usp=sharing

Sőt, borító is van hozzá, az is ingyen, innen letölthető:

https://drive.google.com/file/d/1e1AKc6rNs7_9KI1AxDIfVeQBhG74l2aX/view?usp=sharing

 

FIDESZESEK, ÉS MI, IDEGENEK

FIDESZESEK, ÉS MI, IDEGENEK

    Hogy miért kellett átszervezni az állami egyetemeket most alapítványi konstrukcióba? Megmondták: - Hogy nehogy idegenek kezébe kerüljön. Mert van a Nemzet, és vannak az idegenek. A haza ellenségei, mindenfelé mindenféle lappangó és sunyító nemzetrontó hazaáruló… tehát, te kihez tartozol?

  Bizony! Mert vagy, vagy!

Vagy a Nemzethez tartozol, vagy idegen vagy. Vagyis, tudd, hogy ki vagy… még akkor is, ha nem tudtad magadról, hogy te is a nemzetáruló magyarellenes, víruspárti, oltásellenes, sorosista, gyurcsányista szem-kilövető ellenség és söpredék része vagy! Tehát ideje egy őszinte önvizsgálatnak. Hogy van-e benned valami idegenségre utaló…

- Szoktál néha olvasni? Gyanús…

- Mire használod az internetet? …Meg a mobilod? A tévéd?

   Na, csak azért, mert ha például – a Nemzet által eléggé el nem ítélhető módon nem a celebekre guglizol, hanem mondjuk a wikipédiára, a YouTube-on nem kiskutyákat, cicákat meg egyéb cukiságokat, vagy hatalmas puffanásokat és melléfogásokat keresel, hanem valami mást nézel, nem szelfiket küldözgetsz, hanem csatolt fájlokban saját gondolatokat, és gőzöd sincsen arról, hogy ki a legnagyobb sztár a sztárban, a legmenőbb az Exatlonban, vagy hogy a Való Világban (és nem a valóságos világban) mi újság, sőt, a királyi egyesre is ritkán kapcsolsz… – már sejtheted, hogy határozott gyanakvást váltasz ki!

- Viszont, ha se mobilod, se interneted, se kábeltévéd, vagy legalább valamilyen tányéros, akkor, még ha nem is tudod magadról… akkor tutira idegen vagy!

- Viszont van diplomád? Akkor ugyanúgy. Tudományos fokozattal meg tutira. Nem is csak gyanús!

- Ahol laksz, az a sajátod, vagy csak bérled? Mert akkor gyanús vagy! Legalább nemrég közpénzből felújított? Az sem? Gyanús…

- Nem Szputnyikkal, vagy Sinopharmmal oltottak be? Ejnye… Gyanús!

- Vannak milliárdjaid? Mert, ha nincsen, akkor gyanús vagy!

- Nincsen többezer hektár földed? Ménesed? Nahát… se erőműved, se balatoni jachtkikötőd, de még egy árva tengeri jachtod, vagy magánrepülőd se? Gyanús!

   Gyanús… igencsak valószínűen idegen vagy! És akkor is idegen vagy, ha:

- Néha kételkedsz bizonyos hivatalos állításokban, mert mást tapasztaltál;

- Önállóan is szoktál gondolkodni;

- Nem utánzod a különféle divatos „okosságokat”, mert csalásnak, átverésnek, netán erkölcstelennek ítéled;

- Sőt, gyanakvással nézel arra, aki mégis;

- Semmi sok-milliós hitel-tartozásod nincs, leginkább azért, mert már nincs hiteled se;

- De még csak legkevesebb három gyereked sincs?

…Hát akkor, barátocskám, nézz magadba! Mert akkor tutira idegen vagy, ha ezek közül több, mint három eddigi gyanú jellemző rád! Ugyanis tökmindegy, hogy kire-mire ikszelsz majd, te semmiképp nem lehetsz a Nemzet része… Mert akár tudod magadról, akár nem, bizony, az egyáltalán nem attól függ, hogy te mit hiszel magadról. Attól sem, hogy ki az kormányban vagy az élén, akiben hiszel, vagy hozzá mennyire vagy hűséges! Hanem attól, hogy a hűségedet ő is elismerve azt eddig is hogyan díjazta már… mert, ha még azt sem, akkor te vagy az idegen!

Akiknek nem kerülhet a közelébe se a Nemzet vagyona, vagy akár egyeteme sem! Akitől meg kell óvni a Nemzetet…

Érthető?

 

Egyébként pedig, ha önvizsgálat közben, netán helyett kicsit szórakozni akar valaki, nyugodtan letöltheti – ingyen – Ira M. Archa legújabb történetét innen:

https://drive.google.com/file/d/1TfkYUN9V55D97NNfJupStXmMyN7NaE9a/view?usp=sharing

- hasonlóképpen a borítóját innen:

https://drive.google.com/file/d/1e1AKc6rNs7_9KI1AxDIfVeQBhG74l2aX/view?usp=sharing

 

OLTÁSELLENESEK MÁR MEGINT

OLTÁSELLENESEK MÁR MEGINT

Csöngött a telefon. Az öreg, drótos, amilyen általában már csak a hozzám hasonló vén nyuggereknek van.

Egy kellemes bariton géphang üdvözölt azzal, hogy ne higgyek az oltásellenes baloldalnak… mert Gyurcsány be akarja tilttatani a vakcinákat!

   Na ja, a gyurcsányok már csak olyanok, mindenre képesek, ők fertőzték meg a világot, sőt, tenyésztették ki a koronavírust is, hiszen gyurcsányok… a magyarirtás az érdekük! Hiszen sorosisták, mint köztudott, és ha már gumilövedékkel nem megy az irtás, mert az csak szem-kilövetésre alkalmas, az általuk külföldön, például Nagy-Britanniában meg Brazíliában kifejleszttett újabb vírus-mutánsokkal már valamivel eredményesebb a magyarirtás, ugyebár. Mert az célzottan a Nemzeti oldalra hatásos mód fertőz, őket meg nem… ugyanis a vírus rákérdez a delikvensre, hogy esetleg nem baloldali-e, persze nem direktben, hanem trükkös egyéb kérdésekkel, mélyinterjúval, mert akkor nem fertőzi meg.

   Na, ezt hallgatjuk már tízen-éve, megtanultuk, és a magyarok el is hiszik. Hogy is ne hinnék, mikor a szent Viktor szerinti hiszekegyben is benne van… vagy nincs? Mindegy, akkor is úgy van! Akkor a Miatyánk Viktorban, hogy „de szabadíts meg a gyurcsányoktól”, na ugye! Telefonon is!

   Nem tudom, mennyibe van nekünk az ilyen telefon-kampány, mert kedves magyarok, Nemzeti honfitársak, tévedések elkerülése végett, azt mindannyian fizetjük, még a gyurcsányok is!

…Ez akkor is igaz, ha a nyavalyás gyurcsányok már hetek, hónapok óta video-üzenetben, kórusban buzdítanak mindenkit arra, hogy olttassak be magukat… jaj, bocsánat, nemzeti magyarsággal azt úgy kell kifejezni, hogy mindenki menjen „oltakozni” … szóval, a telefonos állítás natúr hazugság, de ha a cél szentesíti az eszközt, mint köztudható, akkor a hazugság igazsággá válik, egyébként pedig Orwell is mehet a rosszéletű anyjába! Mert a Nemzet jobban tudja…

   Nem véletlen nem irkáltam jó darabig, mert kezdtem megcsömörleni a tömény sötétségtől, amit immár szinte hivatalból szórnak szerte, mert az igaz Nemzeti Magyar nem a netről tájékozódik, hanem a királyi egyes- kettes- Duna- satöbbi csatornákról, tehát bármit irkálok, az pusztába kiáltott, vagyis inkább sivatagi homokba karcolt szó, de mindegy. Mert az ilyesmitől üvölteni tudnék…

Ki nem?

REGISZTRÁCIÓ – ÉS A MULTILATERÁLIS ZSAROLÁS

REGISZTRÁCIÓ – ÉS A MULTILATERÁLIS ZSAROLÁS

   Nem akarózik regisztrálni az oltásra. Pedig, az oltás, az kellene, csak a regisztrációval van bajom!

Ami azt illeti, a múltkor már megírtam, hogy különféle adatbázisok összekapcsolása álladalmilagosan nem éppen elegáns (emberileg jogellenes ugyanis szerintem), tekintve azt, hogy az államkincstárra véleményem szerint nem tartozik a magas vérnyomásom, a túlsúlyomból fakadó enyhe cukrosságom, meg a tízen-sok éves gutaütésem! Meg, az sem okés, hogy alkalmasint lehetséges így összekapcsolni az egészet a Kubatov-listával is akár! Merthogy azt a kormánypárt üzemelteti… és tudja a fene, de lehet, hogy az a szigorúan titkos oltási terv éppen azon alapszik…

Ámde, ha nem regisztrálok, a szuri nekem coki!

(Persze, ha maszekban be lehetne adatni, egy jó kis RNS-alapút /márkanevet nem írok/ beadatnék magamnak akár fizetősen is, csakhogy az mostanság tilos.)

   Erre azt mondja az asszony, hogy „ugyan már, jogos vagy nem, így is, úgy is összekapcsolták már az adatbázisokat, különben honnan tudnák, hogy még nem regisztráltál, hiszen még levelet is küldtek!”

   Na, mondom; az a dologban a feneség, feleség, hogy ha megteszik, ha nem, nem akarok írásban hozzájárulni, mert

az a jog, amiről önként mondunk le, az végleg elszáll.

Azért is nem járulok hozzá a regisztrációval…

   Erre azt mondja az asszony, hogy megette a jogot a fene, hozzájárulsz vagy sem, már megtették. De ha nem regisztrálsz, nem oltanak be, és akkor…

…Na, ha – mondjuk ki se dugom itthonról az orrom, ha meg muszáj, akkor maszkban, utána forróvizes fertőtlenítő kézmosás, aztán mégis – elkapom, legalább adtam a negyvennyolcas lelkületű „csak azért sem” passzív rezisztenciának, akkor hát egye fene, és legfeljebb megfulladok, csakhogy…

   A lényeg az, hogy az unokámat a vírus miatt legfeljebb fél-évente láthattam személyesen eddig is, vagy fényképen a mobilon… na, most meg majd a fotók jönnek a tojás-vadászatról is, amit nézhetnék élőben, hát, ez az érv már nagyon is komoly a passzív rezisztencia és az emberi szabadságjog feladására, amire a családomon kívül egyébként a kutya se figyel oda…

Szóval, tépelődöm!

 

…Meg irkálok összevissza, legutóbb ezt (ingyen letölthető a karantén-idejére bárkinek):

https://drive.google.com/file/d/1_tjNHmXErwTtD3S0eF4r8hmxBrEC7s37/view?usp=sharing

- és bütyköltem hozzá könyvborítót is:

https://drive.google.com/file/d/1o9ixS1m8ePifKPP9qEjfBUQChgTOViMO/view?usp=sharing

 

VAKCINAINFÓ? NEM REGISZTRÁLOK!!!

VAKCINAINFÓ? NEM REGISZTRÁLOK!!!

   Mert ami sok, az még egy ilyen vén M. Archának is, sok!

   Vajh’ ki lehet az, akinek a nyomdáját mindenféle álladalminak beállított hivatalos küldemények előállításával megbízták (jó adag közpénzt lényegítve át a tulaj zsebébe)? Mert levelet kaptam…

   Feladó gyanánt meg a nyunyóka-néni van feltüntetve… ámde nem a hivatalos címével és beosztásával, hanem a „NEMZETI népegészségügyi központ – Magyar Államkincstár” néven-címen…

   Benne meg egy kékkel nyomtatott izé… alatta meg apró betűkkel a szöveg, miszerint az aláírásommal önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MÁK és a NEAK – tulajdonképpen az adatbázisait összekapcsolva – kezelhesse az adataim, úgyis, mint aki kapcsolatot szeretne a kormánnyal!

Na, ne!

Vannak adatbázisok, melyeket adatvédelmi szempontból nemcsak nem illedelmes összekapcsolni!

A túloldalán ugyan van egy „adatkezelési tájékoztató”, ámde olyan apró betűkkel, hogy elővettem hozzá a nagyítót, azzal is csak nehezen olvasható. Noha azt írják benne, hogy a fáradt-szemű hatvanon felülieket tájékoztatnák ezzel… meg egy rakás rendelet és paragrafus-szám…

…Ámde, ha nem engedélyezem a legszemélyesebb adataim – például az egészségemre vonatkozók – összekapcsolását egyéb nyilvántartásokkal, akkor coki oltás! Olyasmit csak akkor kaphatok, ha önként és dalolva engedélyezem, hogy a legkülönfélébb ilyen-olyan nyilvántartások összekapcsolásával minden magánügyembe bele üthesse az orrát a Nemzeti kormány… bár sok titkolni valóm nincsen, meg úgy is hiába, mert az engedélyem és hozzájárulásom nélkül is összekapcsolgattat mindenféle adatbázisokat a kormány megbízásából az állam… jogosan-e, az már kétséges! De megteszi.

   Erre bizonyíték az is, hogy – mivel eddig nem regisztráltam – ezzel a levéllel kerestek meg. Vajon, honnan a nyavalyából tudták, hogy még nem regisztráltam?

Nos:

Persze, hogy kell(ene) oltás nekem is, de nem így!

   Ha mint minden európai állampolgárnak, nekem is jár a vakcina (küldtek, meg küldenek onnan, nem?) akkor meg mire fel ez a regisztrációs idétlenkedés? Mi a nyavalyára kell ez most a kormánynak? (Sejtem, 2022 tavaszára készülnek…) …Mert, ha ép ésszel, vagy hátsó szándék nélkül járnának el, akkor most abban a levélben nem egy kitölteni való kék regisztrációs űrlap lenne, hanem időpont és cím, ahová mehetek beoltatni magam, vagyis „oltakozni” …

De, nem! Mert vagy önként is, hivatalosan és teljesen kiszolgáltatom magam a Nemzeti (oldal) Kormány(a) kénye-kedvére az összes adataimmal, vagy (mint sorosista bolsi-libsi hazaárulónak és amúgy is oltásellenes vírusterjesztő ellenségnek) nem jár az egészségemet megóvó szer. Hát, nem! Önként engedélyezni, azt nem! Még akkor sem, ha – álságosan – utólag kérnek tőlem engedélyt erre.

NEM REGISZTRÁLOK!

Legfeljebb megfulladok, de akkor sem.

 

Helyette össze M. Archáskodtam nemrég ezt azt, olvashatót annak, akit érdekel, szokás szerint ingyen letölthető innen:

https://drive.google.com/file/d/1_tjNHmXErwTtD3S0eF4r8hmxBrEC7s37/view?usp=sharing

- a borítója meg innen:

https://drive.google.com/file/d/1o9ixS1m8ePifKPP9qEjfBUQChgTOViMO/view?usp=sharing

 

 

 

VÍRUSPÁRTI LEBUKÁS BALRA!

VÍRUSPÁRTI LEBUKÁS BALRA!

   Az – ugyebár – mindenki előtt immár köztudott, hiszen a Legfőbb Jó, a gáncsnélküli Nemzeti Oldal kormánya fejestül, szóvivővel is sokszor elmondatta, hogy a Nemzet ellenségei, az itteni járvány okozói mind az oltásellenes víruspárti és vírusterjesztő bűnöző, bolsilibsi-sorosista szemkilövetős, jobbról-balra is összekutyult baloldal, de ekkora aljasságot azért egy gyanútlan nemzetfi el sem tud képzelni, mint amekkorára ezek képesek…

Mert ugyebár, ha valaki valamit árul, azért – persze (a NAV által ellenőrizhetően) számlát bocsájt ki, miközben – pénzt kap érte, vagyis azzal elismeri az anyagi ellenszolgáltatás megvalósulását, illetve azt, hogy a pénz átvételre került, és például közpénzből magántulajdonná lényegül át ezáltal. Ez így még tisztességes nemzetiek közt is, rendben is volna…

Ámde, ha valaki a hazát árulja, már igazán nincsen rendben!

Ha pedig hivatásos hazaáruló az összekutyult baloldalon (hiszen ott mindegyik olyan) attól – ugyebár – minden aljasság kitelik, olyanok, akik a Nemzetet kiszolgáltatják a vírusoknak, Sorosnak, és végtelen a bűnlajstromuk…

De hiszen hazaárulók mind, ugyebár!

…Ámde, most aztán kiderült! Lebukott a legrosszindulatúbb balra-darált kolbásztöltelék-figura, a rendőrgyújtogatós pillanat-vezér! Beült a gépbe hazugságot vizsgáltatni, és lebukott!

…Mert ha valakit rendesen megfizetnek az áruért, vagyis, amikor már semmi más nincs neki készleten, ezért jobb híján éppen hazát árul, akkor azt – természetesen – pénzért teszi… az ugyan undorító, de még racionálisan valahogy felfogható cselekedet.

Na, de hogy ingyen!

Most meg kiderül róla – a gépet nem igazán lehet manipulálni – az a döbbenet, hogy nem jelez a gép hazugságot, amikor arra a kérdésre, miszerint fogadott el valaha is pénzt Soros Györgytől,

nemmel képes válaszolni!

Hát micsoda feketénél is feketébb sötét alak az ilyen! Őszintén pofátlan.

Aki ingyen hazaáruló!

Csak úgy, grátisz? Még csak nem is pénzért? Egy tisztességes nemzeti léleknek ez aztán végképp felfoghatatlan…

Elképesztő, nem?

 

Elképedni viszont nem muszáj, ha bárki ingyen letölti a legfrissebb M. Archaságot innen:

https://drive.google.com/file/d/1_tjNHmXErwTtD3S0eF4r8hmxBrEC7s37/view?usp=sharing

- meg, borítót is hozzá, innen:

https://drive.google.com/file/d/1o9ixS1m8ePifKPP9qEjfBUQChgTOViMO/view?usp=sharing

 

 

OLTÁSELLENES, VÍRUSPÁRTI ELLENZÉK

OLTÁSELLENES, VÍRUSPÁRTI ELLENZÉK

Na, ne… véletlen hallom – kriminézés közben, reklám előtt – a híreket… most éppen a parlamentből. Miszerint, a baloldalnak az érdeke az, hogy minél többen betegedjenek és haljanak meg.

Haláli!

Mintha a vírus válogatna, és kizárólag kormánypártiakat fertőzne. Persze, tudatosan… mert a vírus öntudatos baloldali, mi? A vírus, ami még csak nem is egysejtű se… de öntudatosan baloldali? Már ha az a baloldal bal oldal egyáltalán.

Persze, az a baj ezzel, hogy a kedves nézők többsége ezt el is hiszi.

   Azt meg nem, hogy a korszerűbb vakcinákat most inkább spájzolják, még akkor is, ha a pótlás – ugyan valóban akadozva, de – fokozatosan érkezik. Viszont azt, hogy egy már meg is nevezett kormányközeli közvetítőcég ügyködéséről, amitől a keleti import-vakcinák háromszoros áron érkeznek, hogy bizonyos egyesek így milliárdokat vághassanak zsebre a közpénzből, arról tudni sem akarnak. Arról sem, hogy ameddig az el nem fogy, az uniós korszerűt csak szintén egyesek – vajh’ kik azok – kaphatják addig… sőt, ezért jó adag korszerű rendelését a kormány lemondta.

Persze, hogy a népek elhiszik, hogy az úgynevezett baloldali ellenzék a vírusnak meg a halálnak drukkol, ha a parlamentben is ezt mondják!

Csakhogy, kihalt népen akár kormányt, akár rendszert váltva sem lehet uralkodni, mert akkor nem lesz kin. Azért az ellenzék sem lehet ennyire idióta. De ha a parlamentben is erről szónokolnak… Amiről meg nem, arról hallgat az egyoldali média…

Csak az a baj, hogy sokan mindezt – ami teljesen abszurd – komolyan el is hiszik. A törzs-szavazók, akik – fene se érti miért – egyre többen vannak. Persze, olyan oktatási rendszer eredményeképpen, ami az önálló gondolkodás lehetőségéről is leszoktat, miért is ne hinnének el bármit, amit besulykolnak?

Bár nagyon nem tetszik, de azt mondom, hogy most már mindegy. Mindegy, hogy hiszik, vagy sem…

Mert talán mégsem mindegy!

Vagy igen?

OLTÁS, PÁRT, POLITIKA

avagy eszi, nem eszi…

OLTÁS, PÁRT, POLITIKA

avagy

eszi, nem eszi…

 

A nyavalya essen bele… én itt leginkább fonák mód gúnyolódni szoktam, de most…

Majdnem komolyan!

   Van az úgy, hogy csak elvben van választás, ám tulajdonképpen nincsen. Mármint, akár a vakcinákkal, amiből – elvben – ugyan lehet, csak gyakorlatilag nem, vagyis, jó, jó, kaphatsz amolyant, de csak majd… és a sor végén!

Vagy, kínait.

Na, nem, akkor inkább egyenesbe ide nekem a vírust! Már csak az elvek miatt is, hiszen nem garantált – bár nagyon is valószínű – hogy abba beledöglök, de kínait akkor sem! Elvből! Nem azért, mert hat vagy sem, jó vagy rossz, hanem mert hogy a választás lehetősége a kínai, vagy a fityiszt kapsz, nem vakcinát… hát akkor inkább semmilyent!

Regisztráljon a radai rosseb. Az amúgy is csak a Kubatov-lista bővítésére jó…

Mert, itt van az asszony, aki szintén bőven nyugger már, és intelmeim ellenére regisztrált. Van neki magas vérnyomása, kettes típusú cukros, van COPD-je is, rendszeresen a reumatológián kóvályog, és most telefonon hívták. Mondjuk, én vettem fel, a drótosat… a körzetitől! Amin – nem kicsit – lepődött meg, mert ő a mobilja számát adta meg erre a célra… akkor honnan a manóból tudják a drótos számot? Kérdezte ő…

- Mármint, honnan ne tudnák? Persze, álladalmilagosan a különféle más célú adatbázisok összekapcsolása – elvben – adatvédelmileg megengedhetetlen… na de gyakorlatilag? Ugyan már…

Persze, a lényeg, hogy kaphat szurit. Kínait! Mert ugyan mást is választhat, olyat is kaphat majd talán, majd ősszel vagy a télen. Vagy jövőre… ha addig fel nem dobja a talpát. Akkor az a nyugati oltóanyag legalább megmarad, rendes nemzeti lelkületű ifjak számára, ugyebár.

Vagyis, választhat!

Mint majd 2022-ben a népség. Persze, a Fideszt… lesz vagy kétharmad, sőt, több…

   Mert az ellenzék is a Fidesz-kottából játszik. Az ellenzék, amelyik ugyan állítólag tarka, sőt egybedarált kolbásztöltelék, de akkor is, jobbikostul is csakis baloldali, mind bolsilibsi -sorosista -gyurcsányista -szemkilövető -nemzetáruló -vírusterjesztő -oltásellenes népirtó, stb… miként azt kormányilag sulykolják.

   És, tényleg…

Mert, még hogy ellenzéki előválasztások, ugyan már! Már most azt sulykolják ott is, hogy csakis a Dobrev. Ő a tuti!

Klára asszony ugyanis egyáltalán nem azonos a férjével, teljesen más, ránézésre ugyanis mindenképp! Az biztos, hogy képernyőképesebb… bár az utóbbi időben kissé terebélyesebb, de legalább nem egy túlmozgásos hórihorgas, akin látszik, hogy a korosodás az őszülésen kívül mit sem változtatott a habitusán.

A jónép ugyanis pofára választ, nem elvből!

Pedig, Klára asszony most a népség szempontjából igencsak jó helyen ül, nem csak egyszerűen képvisel, de alelnökösködik is… onnan sokkal többet segíthetne a népnek továbbra is, de nem!

Hozzuk haza, és járassuk le…

Tehát – mivel a választási rendszerünk olyan(-ná lett téve), hogy csak két versengő párt esetleges váltógazdasága (fenéket, csakis egy) működhet benne, így sikerült megint egydimenziósan egybitesen felfogatni a lehetőségeket. Vagy Orbán, vagy Gyurcsány… na, persze ’22-ben is éppen úgy, mint ’10-ben. És akkor nyer a Fidesz!

…Már nyert.

   Mert a népnek mindegy. Már ugyanis nekik mindegy, hogy csakis a magát nemzetiként meghatározó kleptokráciára voksol, mert azok már legalább mindent a saját zsebre vágtak, ipart, bankrendszert, sőt, még a kultúrát is, ha tehát továbbra is még el-sajátít ezt-azt, már talán kevésbé éhes, különben… Vagy, a fene tudja…

   Médiatúlsúllyal, demagógiával továbbra is előre a nemzetinek mondott úton!

Persze, rájuk szavaznak, azért, mert ugyan lopnak, de legalább nem lövetnek a népre (pedig egyszer majd biztosan fognak) …

Ugyebár!

süti beállítások módosítása